deliće večnu kuću

Njegovu smrt nikad nije prežalila, a sada će počivati zajedno: Evo gde će biti sahranjena Lisa Mari Prisli

0

Iznenadna smrt ćerke čuvenog kralja popa Elvisa Prislija šokirala je mnoge 

foto: LECOEUVRE PHOTOTHEQUE / AFP / Profimedia
foto: LECOEUVRE PHOTOTHEQUE / AFP / Profimedia

Vest o smrti Lise Mari Prisli, ćerke popularnog pevača Elvisa Prislija odjeknula je širom sveta poput bombe.

 

Lisa je bila hitno hospitalizovana zbog srčanog zastoja i uprkos naporima lekara, svet je samo nekoliko sati nakon toga obišla svet o njenoj smrti.

 

Ona je preminula juče u Kaliforniji u 54. godini, a biće sahranjena pored svog sina Bendžamina Kia u Memfisu.

 

 

Detalje o sahrani Lise Mari Prisli objavio je Holivud Reporter. Bendžamin Kio imao je 27 godina kada je 2020. počinio samoubistvo. Pevačica se nikada nije oporavila od tog gubitka.

 

Na imanju gde će biti sahranjena Lisa nalazi se čuvena vila njenog oca Elvisa Prislija Grejslend koja će pripasti njenim ćerkama, bliznakinjama Finli i Harper Vivijen i ćerki Rajli Kio.

 

Bendžamin je sahranjen u Meditacijskom vrtu uz svoju porodicu, dedu Elvisa Prislija, prabaku Gladis Pirsli, pradedu Vernona Prislija i čukunbaku Mini Mej Prisli, navodi Dejli mejl.

 

Lisa Meri Prisli
Lisa Meri Prisli foto: Profimedia

 

Lisa Mari Prisli preminula je bila jedino dete Elvisa Prislija kog je muzička legenda dobila sa Prisilom Prisli koja je saopštila vest o smrti svoje ćerke. Sumnja se da je smrt usledila zbog srčanog zastoja, koji lekari nisu uspeli da reše.

 

Uz Lisu je u momentu kada je došlo do srčanog zastoja bio njen bivši suprug Deni Kio, sa kojim je dobila Bendžamina i Rajli. Razveli su se pre više decenija, ali su posle njenih brojnih emotivnih brodoloma ponovo živeli zajedno.

 

makonda-tracker