"Pričekaj me, anđele..."

Presudio je sebi NA ISTOM MESTU na kom je izgubila oca: Lisu Mari Prisli slomio je najveći RODITELJSKI BOL

0

Poslednje dve i po godine svog života Elvisova ćerka provela je skrhana zbog sinovljeve smrti

Lisa Mari Prisli sa Sinom posle jednog koncerta
Lisa Mari Prisli sa Sinom posle jednog koncertafoto: lisampresley, Instagram

Prema pisanju američkih medija, pevačica Lisa Mari Prisli, jedina ćerka pokojnog Elvisa Prislija i Prisile Prisli, preminula je u četvrtak u 55. godini, nekoliko časova nakon što je hospitalizovana zbog srčanog zastoja, potvrdila je njena majka.


Prisila Prisli i porodica Prisli su šokirani i očajni zbog tragične smrti njihove voljene Lise Mari – navedeno je u zvaničnom saopštenju. – Oni su duboko zahvalni svima na podršci, ljubavi i molitvama i mole za privatnost u ovom teškom trenutku.


Lisa Mari Prisli uglavnom se klonila medija i nije pričala mnogo svom privatnom životu, a pre dve godine našla se u centru pažnje svetske javnosti zbog velike tragedije koja je zadesila njenu porodicu – samoubistva njenog sina.

 


Poznata pevačica postala je majka četiri puta: s američkim muzičarem Denijem Kiom dobila je ćerku Rajli i sina Bendžamina, a potom s gitaristom Majklom Lokvudom bliznakinje Harper i Finli.


U julu 2020. godine, svet je šokirala vest da je njen sin Bendžamin izvršio samoubistvo na rođendanskoj proslavi svoje devojke Dijane Pinto i zeta Bena Smita-Pitersona. Kako su pisali mediji, susedi su oko pola četiri izjutra čuli ženski glas kako viče: "Ne radi to".

 


Policija je stigla u šest izjutra i našla Bendžaminovo telo u kupatilu gde se zaključao i pucao sebi u glavu. Najpre je javljeno da se Kio upucao u grudi, ali u obdukcionom nalazu sada stoji je ciljao u usta. U pitanju je, inače, isto kupatilo u kom je 1977. godine bez znakova života pronađen i Bendžaminov slavni deda Elvis Prisli.


Lisa Mari bila je slomljena i nije mogla da se oporavi nakon ove tragedije, a nekoliko meseci kasnije je, na Bendžaminov rođendan, podelila emotivnu poruku.

 


Moj predivni anđele. Klanjala sam se tlu po kom si hodao, a sada si na nebu. Moje srce i duša otišli su s tobom. Dubina boli nema dna i bez tebe me guši svakoga dana i svakog trenutka. Nikad više neću biti ista – poručila je tada Lisa Mari.


Ona je tada istakla i da želi da se pridruži sinu, ali da mora da bude uz ostalu decu.

 

Lisa Mari Presli, ćerka Prisile i Elvisa Preslija
Lisa Mari Presli, ćerka Prisile i Elvisa Preslijafoto: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Molim te, pričekaj me ljubavi moja, i pruži mi ruku dok ovde ostajem da štitim i odgajam tvoje male sestre, da budem uz Rajli. Znam da bi to bila i tvoja želja. Srećan rođendan, moj slatki dečače. Bio si previše dobar za ovaj svet – napisala je ona tada.

 

 

makonda-tracker