živi život

31 godinu mlađi muž, kupaći i SAMOPOUZDANJE KRALJICE! Glumica koju su Srbi OBOŽAVALI u 90. godini trese Instagram

0

Šarmantna glumica živi punim plućima i ne krije da se zahvaljuje Bogu što se udala za muškarca mlađeg više od tri decenije

Džoan Kolins i Persi Gibson su u ljubavi već dve decenije
Džoan Kolins i Persi Gibson su u ljubavi već dve decenijefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Proslavljena britanska glumica Džoan Kolins, jedna od holivudskih legendi i diva koju smo gledali u seriji "Dinastija" u ulozi Aleksis, proslaviće narednog maja 90. rođendan.


Ipak, godine je ne sprečavaju da živi punim plućima, budući da je odličnog zdravlja, a proteklih godina ima sreće i u ljubavi. O tome kako izgleda ne treba trošiti reči – Džoan je bila očaravajuća u dvadesetim, tridesetim, četrdesetim... a i na kraju devete decenije oduzima dah!


Glumica je dane praznika provela u bikiniju, budući da se po čitav dan sunčala i brčkala u svojoj vili na Beverli hilsu, a sa pratiocima na Instagramu podelila je jedan zabavan trenutak. Ona je, naime, objavila fotografije kojima je otkrila kako su joj protekli praznični dani, a na prvoj vidimo Džoan u kupaćem kostimu s leopard printom.

 


Provela sam divan Božić na Beverli hilsu, mogla sam da plivam i divno sam ručala – otkrila je Kolinsova svojim fanovima.

 

Nakon ove, tu su i fotografije njene porodice, a najzapaženiji je njen suprug Persi Gibson (58), s kojim Džoan uživa već 20 godina.


"Izgledaš prelepo", "Uvek si nasmejana", "Zaslužila si da uživaš, Džoan", "Ovo nije fer, ti sa 89 godina izgledaš bolje nego ja sa 57"... komentarisali su glumičini obožavaoci.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER


Nakon četiri braka ​​s Maksvelom Ridom, Antonijem Njulijem, Ronom Kasom i Piterom Holmom, Džoan je 2002. godine u pozorištu upoznala holivudskog producenta Persija Gibsona i par je od tada nerazdvojan.

 

Kako je Džoan jednom prilikom istakla, u Persijecim godinama je tajna njihove sreće.


Hvala Bogu što sam se udala za nekoga ko je 30 godina mlađi od mene. Ne bih izdržala s nekim ko mi je vršnjak – rekla je glumica.

 

 

makonda-tracker