NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA

POKAZALA TELO U 9. DECENIJI I - RASPAMETILA JAVNOST: O fotografiji slavne glumice BRUJI internet, a ovo je njena TAJNA!

2

Glumica Džoan Kolins (88) uživa sa 32 godine mlađim suprugom Persijem Gibsonom (56) u čarima leta u ekskluzivnom letovalištu Sen Trope, a na Instagramu podelila je i jednu fotografiju sa odmora.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Naime, Džoan je pozirala u društvu svog muža na luksuznoj jahti, a izgledala je odmorno i blistavo u kratkoj beloj haljinici i sa sportskim šeširom na glavi.

Pratioci ove slavne dame oduševili su se njenim izgledom, ali i činjenicom da može da se pohvali vitkim, zategnutim nogama bez trunke celulita.

"Izgledaš zaista neverovatno, Džoan", "Neprolazno eleganta", "Izgledate zapanjujuće", "Vau, kakve noge", "Dajte nam savet kako da dođemo do takvih nogu", "Ovo su najbolje noge Holivuda, a imate 88", samo su neki u nizu komentara oduševljenih Instagramera.

1 / 3 Foto: Profimedia

Inače, legendarna 88-godišnjakinja tvrdi da je tajna njene mladolikosti to što je "izuzetno razumna i veoma disciplonovana".

 

- Nikada se ne prejedam. Jedem samo polovinu onoga što mi je na tanjiru, ali zato ne uskraćujem sebi ništa. Popijem i malo vina, pojedem dezert, tost, zasladim kafu. Imam i malo sreće, Trudim se da sam uvek dovoljno naspavana i uvek koristim hidrantnu kremu, kremu sa zaštitnim faktorom i noćnu kremu - ispričala je ona svojevremno.


 

 

makonda-tracker