potresna ispovest

Otac je hteo da je sačuva od pohlepnih muškaraca: Džoan Kolins je prvi muž silovao i drogirao, a potom želeo da je proda

0

Proslavljena Aleksis iz serije "Dinastija" nije imala bajkoviti život, ali danas shvata gde je grešila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena glumica Džoan Kolins jedna je od najslavnijih glumica svih vremena, a tokom novog dokumentarnog filma "Ovo je Džoan Kolins" otkrila je ne tako lepe momente koje je doživela tokom života.

 

Već sa 17 godina počela je da dobija velike uloge, te je odlučila da napusti Kraljevsku akademiju dramskih umetnosti, a u to vreme zarađivala je 300 funti nedeljno. 

 

Njen otac bio je poznati pozorišni agent, te se njemu nije dobila ova odluka, ali je oduvek verovao da će napraviti karijeru.

 

Nije želeo da budem deo šou - biznisa jer je znao zamke. Završićeš do 23, a muškarci su tako pohlepni — priznala je Džoan očeve reči, a potom je ispičala da je otac bio u pravu, te je nakon filma "I Believe in You" upoznala svog prvog supruga Maksvela Rida za kog tvrdi da ju je drogirao i silovao.

 

On je imao 31 godinu, a ja sam bila sedamaestogodišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je bio intiman sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam "iskorišćena". Sada to zovemo silovanje na sastanku — šokirala je Kolinsova i istakla da se nakon toga za njega udala isključivo zbog srama.

 

Džoan Kolins
foto: Profimedia

 

Da nisam bila tako nevina po pitanju intimnih odnosa i toga kako bi stvari trebale biti, ne bih to učinila, ali imala sam jak osećaj krivice, pa sam to ipak učinila. Medeni mesec je bio čist fijasko. Spolja smo izgledali srećno, a zapravo sam bila jadna.

 

Čuvena Aleksis iz "Dinastije" ističe da ju je Maksvel kasnije pokušao prodati starijim muškarcima za jednu noć po ceni od 10.000 funti.

 

S njim je bila u braku četiri godine, a potom je zatražila razvod od Rida, a on je za kraj od nje tražio da mu plaća 950 funti mesečno jer je smatrao da ju je on "otkrio". Glumica tvrdi da ju je taj brak koštao oko dva miliona funti.

 

Džoan Kolins
foto: Profimedia

Džoan je bila veoma hrabra, te je nedaće uspela da pobedi, a ovako je opisala svoj život.

 

Znam da sam imala srećan život, ali sam takođe imala svoj pošten deo katastrofa i nesreća. Bilo je jadnih, užasnih razvoda, užasne situacije kada mi je ćerka zamalo umrla, bankrota, gotovo da nisam dobila nikakav glumački posao. Ali ko želi stvarnost? Toga u današnjem svetu već ima previše, to nije ono što javnost plaća — zaključila je Kolinsova.

 

 

 

makonda-tracker