da li će opstati?

"To nije dobro za njegovo psihičko zdravlje": Brak Dženifer Lopez i Bena Afleka nakon samo 3 meseca u OZBILJNOJ krizi?

0

Pomirenje Bena Afleka i Dženifer Lopez je ubrzo rezultiralo i venčanjem, a sada izgleda dobija novi preokret.

foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Nakon što su obnovili vezu posle 18 godina, slavni Ben Aflek i Dženifer Lopez su ponovo jedna od glavnih tema medija. Njihova venčanja i medeni mesec su bili pomno ispraćeni, a sada se polemiše o mogućem razlazu.

 

Poznato je da latino diva ima stroga pravila koja njen partner mora da poštuje, jedno od tih je i zdrav način života, te odricanje od svih poroka, a Afleku je to možda i najteže palo, s obzirom da je sa alkoholom imao ozbiljan problem.

Izvori bliski ovom paru su otkrili da je Aflek pod punom kontrolom Džej Lo, pa je samo pitanje trenutka koliko će to još moći da trpi. Kažu da je postao lutka u njenim rukama i da to nikako nije dobro za njegovo mentalno zdravlje, s obzirom na to da mu je skoro sve zabranjeno.

 

Čak je i njegova porodica i prijatelji primetili kako nakon venčanja da Dženifer nije stoprocentno srećan i to se na njemu primećuje. U prilog tome svedoče i fotografije koje su se pojavile nedavno, a na kojima Aflek izlgeda nesrećno i nezadovoljno.

 

1 / 7 Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

 

Za sada je sve samo na pretpostavkama, pa ostaje da čekamo i vidimo da li će ovog puta njihova ljubav izdržati ili će doći do kraja još jedne romanse.

 

 

makonda-tracker