blista

Napravila izuzetak, pa izgrdila supruga: Blejk Lajvli pokazala stomačić u poodmakloj trudnoći

0

Svačiji omiljeni holivudski par uživa u srećnom trenutku za porodicu, a uvek iskoriste priliku i da se našale

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Američka glumica Blejk Lajvli potvrdila je pre nekoliko meseci da čeka svoje četvrto dete s glumcem Rajanom Rejnoldsom, a od tada se svojski trudila da ostane skrivena od očiju javnosti.


Lajvlijeva je nekoliko fotografija nakon što su paparaci danima kampovali ispred njenog porodičnog doma, apelujući na novinare da ostave njenu porodicu na miru. Od tada je gotovo nismo viđali, a sada je rešila da napravi izuzetak i pokaže kako izgleda u poodmakloj trudnoći.

 

Njen suprug Rajan Rejndols objavio je, naime, na Instagramu fotografiju za koju su njih dvoje pozirali s ljudima maskiranim u Deda Mraza i Baku Mrazicu.


Upoznali smo Džesiku Mraz i njenog muža u Polar ekspresu – napisao je glumac. – Bila je baš onakva kakvu sam je sanjao otkad sam bio klinac. Mirisala je na rolnice sa cimetom i sangriju.

 


Par je bio u ležernim izdanjima, štaviše Blejk je odabrala božićnu pidžamu i ogrtač, a svom suprugu je prokomentarisala: "Moja obuća". On je, niame, isekao fotografiju tako da se ne vide njene patike, zbog čega joj se potom izvinio.


Nemam izgovor i izvinjavam se svima koje sam povredio svojom bezosećajnošću. Idem u bolnicu da mi izmere mozak – našalio se Rejnolds potom.

 

1 / 5 Foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Profimedia, Greg Allen/Backgrid / BACKGRID / Profimedia


Par već ima tri ćerke: Džejms (7), Inez (6) i Beti (3).

 

 

makonda-tracker