presrećni

Prvi put je pričao otvoreno o njihovoj sreći i ćerkama: Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli proslavili — 180 GODINA LJUBAVI!

0

Jedan od omiljenih poznatih parova nedavno je podelio fotografiju za koju je pozirao ispred svog omiljenog restorana, a sada smo saznali da su imali važan povod.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Rajan Rejnolds (44) i glumica Blejk Lajvli (33) upoznali su se 2010. godine, tokom snimanja filma Green Lantern, a počeli su da se viđaju tek u oktobru 2011. godine. Sudbonosno "da" izgovorili su 2012. godine, a Rejnolds je sada otkrio da su odlučili da malo požure i proslave 10 godina od početka veze nešto ranije.


On je tokom gostovanja u emisiji Good Morning America pričao o svom novom filmu Free Guy, ali je ljubazno odgovorio i na pitanja o svojoj bračnoj sreći.


Još nismo stigli do tačno 10 godina, ali smo zaokružili, što možemo da uradimo jer u holivudskim godinama to iznosi 180 godina — rekao je Rajan u šali.


On je ispričao da su Blejk i on izašli u restoran O Ya u Njujorku, gde se dogodio i njihov prvi romantični izlazak.

 


Da nije bilo tog mesta, ne bismo bili zajedno, ne šalim se. Nema restorana koji nam više znači — napisala je Lajvlijeva na Instagramu kada je podelila fotografiju s pomenute večere.


Rajan je pomenuo i njihove ćerke: Džejms (6), Inez (4) i Beti (2) i otkrio da one mnogo više cene palačinke koje im tata pravi nego njegove uspehe i popularnost.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Ali danas su prvi putb ile u fazonu: "Čekaj, bićeš na televiziji?". Ja sam rekao: "Da, idem u emisiju Good Morning America", a one su me pitale "Šta je tako zanimljivo u vezi s tobom?" — ispričao je Rajan i dodao da su se dogovorili da im se putem ekrana obrati tajnim signalima, tako što će povući uvo kako bi im se javio, dok je Inez tražila od tate da protrlja rukav.

 

 

makonda-tracker