izrevoltirana je zbog tuđeg ponašanja

"Plašite i mene i moju decu": Blejk Lajvli zvanično potvrdila da je trudna i poslala jasnu poruku svima

1

Blejk Lajvli je otkrila da ona i Rajan Rejnolds čekaju četvrto dete.

foto: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia
foto: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Holivudska glumica Blejk Lajvli nedavno je sve iznenadila kada se pojavila na jednom događaju u haljini ispod koje se nazirao trudnički stomak. 

 

Blejk uživa u ljubavi sa Rajanom Rejnoldsom, a ovaj par već ima tri ćerke. Nedavno je Rejnolds izjavio kako želi što više deci da se posveti i nikako ne bi voleo da propusti bilo koji segment njihovog odrastanja.

Iako je bilo jasno da trudna i četvrti put, glumica nije sve do sad objavila bilo šta na društvenim mrežama čime potvrđuje trudnoću. Ipak, odlučila se na taj korak najviše iz revolta prema medijima, pa je uz niz fotografija uputila i jasnu poruku.

- Ovde su moje fotografije kako izgledam u stvarnom životu sada kad sam trudna, tako da ovih 11 momaka koji stoje ispred moje kuće mogu da me ostave na miru. Plašite i mene i moju decu. Hvala svima ostalima koji poštujete moju privatnost i koji ste otpratili sve naloge koji dele dečije fotografije. I hvala medijima koji poštuju decu i ne objavljuju ih nigde - napisala je glumica.

 

Blejk je objavila niz fotografija sa trudničkim stomakom i jasno poslala poruku medijima da prestanu da je prate samo zbog ekskluzivnih objava.

 

Podsetimo, ovaj par ima ćerke Džejms, Ines i Beti, a još uvek se ne zna kog je pola četvrto dete koje čekaju.

 

 

makonda-tracker