i dalje se priča o tome

Pre Blejk Lajvli je ljubio još jednu od NAJLEPŠIH: Evo zbog čega se raspao brak Skarlet Johanson i Rajana Rejnoldsa

0

Dobro je poznato da je glumac Rajan Rejnolds oženjen glumicom Blejk Lajvli, te da imaju troje dece i danas važe za verovatno jedan od najlepših poznatih parova. Ipak, neki se sećaju da je pre Blejk bio oženjen još jednom od najlepših žena sveta — čarobnom Skarlet Johanson.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Skarlet Johanson juče je napunila 37 godina, a već celu deceniju važi i za jednu od najplaćenijih glumica — pored toga što je svakako jedna od najpopularnijih.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Skarlet je od 2020. godine u braku sa Kolinom Džostom, popularnim komičarem, a ovog avgusta obelodanjeno je da su u tajnosti postali roditelji. Par je dobio sina Kozma, čije rođenje su potvrdili na društvenim mrežama, a u pitanju je njihovo prvo zajedničko dete.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Skarlet je sa francuskim novinarem Romanom Dorijakom dobila ćerku Rouz 2014. godine. Njih dvoje razveli su se nakon tri godine braka, a Skarlet je pre toga bila u kratkom braku s glumcem Rajanom Rejndolsom.

 

Ipak, zbog čega se i dalje piše i priča o tom braku?

 

Logičan odgovor leži u tome što su oboje bogati, popularni, voljeni, prelepi... Ali i živ dokaz da i takvim ljudima nekada ljubav ne ide od ruke dok je ne nađu kraj drugih ljudi.

 

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Skarlet i Rajan bili su u braku dve godine, a ispostavilo se da je razlaz usledio zbog nedostatka zrelosti u to vreme i, jednostavno, lošeg tajminga.

 

Kad sam se prvi put udala, imala sam 23 godine. Nisam razumela brak. Previše sam ga romantizovala u svojoj glavi, čini mi se — pričala je Johansonova za Veniti fer.

 

Par se venčao 2008. godine, a razveo 2010. U vreme razvoda, oboje su rekli u izjavi za javnost:

 

Nakon dugog i pažljivog promišljanja, odlučili smo da okončamo svoj brak. Ušli smo u vezu s ljubavlju, a s ljubavlju i ljubaznošću je napuštamo.

 

Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Skarlet je jednom za Kosmopoliten ispričala još jedan razlog razvoda od Rejnoldsa.

 

Kada ste u vezi s drugim glumcem, to je veoma izazovno. Mora da bude velikog razumevanja kad je u pitanju vaše vreme i kako ga delite, posebno kad obe karijere idu uzlaznom putanjom. I kada je jedna osoba uspešnija od druge, i to je izazovno. Stvari dobiju takmičarski duh — rekla je glumica.

 

Ipak, čini se da su nakon razvoda uspeli da iskustvo iskoriste u dobru svrhu s novim partnerima.

 

Skarlet je svoje iskustvo s razvodom iskoristila za ulogu u filmu Bračna priča iz 2019. godine.

 

Delila sam iskustvo sa svojim karakterom, ili s bilo kojom osobom koja prolazi kroz razvod, zaista. Razumem gorko-slatku prirodu toga, na neki način. Sva ta pomešana osećanja razumem, jer sam i sama kroz njih prošla — rekla je Skarlet za Veniti fer.

 


 

makonda-tracker