"Nikad je nisam tako zvao"

20 godina sreće i ljubavi: Omiljeni par iz devedesetih otkriva koje 3 stvari su presudile da i dalje budu zajedno

0

Fredi Princ Džunior je u skladnom braku sa Sarom Mišel Gelar već 20 godina, a o njihovom odnosu je govorio nedavno u radijskoj emisji "Kajli i Džeki O" otkrivši koji je ključ za skladan brak.

foto: EPA/DANIEL DEME
foto: EPA/DANIEL DEME

Glumci Fredi Princ Džunior i Sara Mišel Gelar su se upoznali 1997. godine na snimanju filma "Znam šta ste radili prošlog leta", a 2002. godine su se venčali.

 

Od tada žive svoju bajku.

 

– Oklevam da dajem savete o vezama, jer ono što je dobro za mene može drugog da ubije, baš kao puter od kikirikija – rekao je pre nego što je objasnio koje su tri ključne stvari koje su presudile da traju ovoliko dugo. 

Kako kaže, to što kuva je dosta doprinelo očuvanju njihovog braka.

 

–  Moja mama je bila kuvar i naučila me je da kuvam, a oženio sam nekoga ko nije umeo to da radi. Tako da sam neophodan. Potreban sam joj da bi živela – našalio se glumac.

 

Potom, bitno je da uvek možete da nasmejete svog partnera.

 

–  Broj dva je smeh. I dalje je zasmejavam – dodao je.

 

Takođe, dodao je da "voli da pere veš" i objasnio da generalno voli da čisti.

 

–  Mrzim nered. Ako je nešto prljavo, ja ga operem, počistim. Perem sudove dok kuvam tako da imam kasnije manje zaprljanih sudova – rekao je dodavši:

 

Fredi Princ Džunior
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

– Ne mogu da podnesem nered: moja soba je čista, moj auto je besprekoran. Kasnim jedan dan kod frizera i poludeću –

 

Da bi dočarao koliko voli da sve bude uvek na svom mestu, podelio je jednu anegdotu.

 

–  Video sam iskrivljenu sliku u kancelariji drugog momka i morao sam da priđem i ispravim je. Ne mogu da podnesem da bilo šta nije na svom mestu –

 

U ovoj radijskoj emisiji Fredi Princ Džunior je podelio i jednu zanimljivost, a to je da nikada nije pogledao hit-seriju svoje supruge "Bafi ubica vampira", rekavši da to jednostavno nije bila njegova sfera interesovanja.

 

Na pitanje da li je ikada svoju ženu nazvao imenom njenog lika Bafi, glumac je priznao: "Ne samo da je nikad nisam zvao Bafi, već nikada nisam pogledao seriju".

 

makonda-tracker