I DALJE JE VELIKI ZAVODNIK

ODREKAO SE GLUME, SLAVE I MILIONA: Dame su ga OBOŽAVALE, a onda se povukao iz javnosti - evo čime se danas BAVI!

0

Devedesetih gotovo da nije bilo romantičnog filma bez njega - svojim talentom i izgledom brzo je osvojio srca devojaka i holivudskih filmadžija, ali to nije bio njegov životni put...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

"Ona je ta", "Ti si mi sve", "Znam šta ste radili prošlog leta", "Još uvek znam šta ste radili prošlog leta", "Letnje igre" i mnogi drugi filmovi bili su i te kako popularni širom planete u vreme kada su se pojavili u bioskopima.

Ipak, najviše devojaka tiskalo se u redovima kako bi uživalo u pogledu na Fredija Princa Džuniora na velikom platnu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Proslavljeni glumac, koji sutra slavi 45. rođendan, bio je pravi simbol dobrog momka, romantičnog, odanog, zaljubljenog, muškarac o kojem su sanjale sve žene. Međutim, takvi nisu bili samo likovi koje je Fredi igrao - za razliku od razmaženih i bahatih tinejdž zvezda, on je bio pravi profesionalac.

 

Nije kasnio na snimanja, uvek se pojavljivao na crvenom tepihum, dodelama nagrada i promocijama, strpljivo pozirao, svima izlazio u susret i bio san svakog režisera.

 

Ipak, on je sve to odbacio.

 

Od kraja prve decenije XXI veka, Fredi se nije pojavio ni u jednom filmu, a tek s vremena na vreme pojavljivao se kao gost u nekim popularnim serijama. On je odlučio da zarađuje radeći isključivo stvari koje voli: "pozajmljuje glas" animiranim junacima, radi kao voditelj i kuva.


Štaviše, toliko je dobar u ovom poslednjem da je pre nekoliko godina objavio kuvar ("Natrag u kuhinju"), a posebno je poznat po izvrsnim palačinkama.

 

Fredi Princ Džunior je, inače, od 2002. godine srećno oženjen koleginicom Sarom Mišel Gelar (takođe zvezdom devedesetih, koja je očarala svet ulogom u seriji "Bafi, ubica vampira"), s kojom ima dvoje dece - ćerku Šarlot (11) i sina Rokija (8).

1 / 7 Foto: Profimedia

Par se upoznao 1997. na snimanju filma "Znam šta ste radili prošlog leta", a venčali su se pet godina kasnije. S 18 godina bračnog staža važe za jedan od najdugovečnijih holivudskih parova, a zanimljiva je i priča o početku njihove veze. Naime, ona i Fredie Princ Džunior u to su vreme su bili samo prijatelji i trebali su da odu na večeru sa zajedničkom prijateljicom koji je te večeri trebala da dođe u grad, ali propustila je let.


Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior su odlučili da ipak odu na tu večeru, pa makar i bez prijateljice, a u taj restoran rado odlaze i dve decenije kasnije. Danas važe za jedan od omiljenih holivudskih parova, a mnogi se pitaju kako su uspeli da očuvaju brak stabilnim nakon toliko zajedničkih godina.

 

- Popijte kafu zajedno. Prošetajte zajedno psa. Čitaje priče s decom. Neka bude tako tokom slobodnog vremena koje imate - rekla je Mišel jednom prilikom za magazin People na pitanje koja je tajna njihovog skladnog braka.

 

 

makonda-tracker