Zbog ovoga neće moći mirno da spava

Niko ne zna da li da se smeje ili da plače: Kako je Sara Mišel Gelar usmrtila Boja Džordža

0
Šokirana vešću o smrti Džordža Majkla, glumica koja se proslavila ulogom Bafi, ubice vampira, napravila je grešku koju joj mnogi neće tako lako oprostiti. Bar ne dok se ne ismeju valjano...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, kako je Sara Mišel Gelar žurno "izašla" na društvenu mrežu Tviter u potrazi za odgovorom - da li je istina da je Džordž Majkl preminuo, slučajno je označila... pogrešnog Džordža.

 

Čitav svet je neutešan, a porodica je zanemela od tuge: Preminuo legendarni Džordž Majkl

 

Sara je tako pomešala Džordža Majkla i Boja Džordža u postu koji je objavila na Tviteru u kojem je htela da se oprosti od preminule muzičke zvezde.

 

foto: Profimedia

Međutim, ona je kada je shvatila da je pogrešila, brzo obrisala svoj post na Tviteru koji je glasio:

Da li stvarno želiš da me povrediš? Izgleda da želiš, 2016. godino. Počivaj u miru Boje Džordžu, bila sam jedan od tvojih najvećih fanova."

Inače ovim "Da li zaista želiš da me povrediš?" Sara je aludirala na veliki hit grupe Culture Club, u kojoj se Boj Džordž proslavio.

 

Boj Džordž: Neverovatna transformacija

 

Ubrzo su počeli da joj stižu komentari da je pogrešila, a glumica je objasnila kako je prvo čula pogrešno ime, a zatim kada je dobila pravu informaciju. Bila je jednako tužna i zahvalila se svima što su je ispravili, a onda je tvit i obrisala.

makonda-tracker