tako mala, a sve shvata

Dete od 5 godina shvatilo suštinu braka – svađaju se, mire, vole... Neodoljiva poruka Tare Đoković o ljubavi

1

Ovo je definitvno nešto što mnogi od nas shvate tek mnogo kasnije, a ćerka Novaka i Jelene Đoković već je sve "prokljuvila"

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novak i Jelena Đoković su već dugo u skladnom braku, iz koga imaju dvoje dece – sina Stefana i ćerkicu Taru. Kako supruga najboljeg svetskog tenisera voli dosta čita, polako je i deo te svoje pasije počela da prenosi na ćerkicu Taru.

Jelena i Tara su sa psom došle do bazena, gde se mlađa Đokovićeva posle kupanja „sakrila“ u peškir i legla malo da predahne, dok je mama čitala roman od naše književnice Mir-Jam – "Mala supruga".

 

Jelena je tom prilkom na svom profilu, uz ovu fotografiju, prepričala i kako je izgledao razgovor između male Tare i nje.

 

 

- Mama, a šta to čitaš?

- Jedan roman.

- O čemu se radi?

- O dvoje zaljubljenih, koji su se venčali, pa se malo svađaju, mire, vole, pa su ljubomorni… Hoćeš da čitaš sa mnom?

- Hoću!

 

I tako se ovo maleno ušuškalo da sluša priču o Branku i Đurđici, junacima romana "Mala supruga".

 

A zaključak?

 

- Sve je ovo mama mnogo komplikovano - rekla je Tara svojoj mami.

 

Novak Đoković, Novak i Jelena, Jelena Đoković
foto: Instagram/printscreen

Fanovi Jelene Đoković na Instagramu nisu odoleli da ne prokomentarišu ovaj prlesadak momenat i, priznaćete, veoma tačnu tvrdnju male Tare.

 

Neki od najzanimljivijih komentara su „Dete shvatilo suštinu braka“, „Shvatila je poentu, život je komolikovan jer ga mi, odrasli (čast izuzecima), bespotreno usložnjavamo“, „E, kad bi odrasli bili kao deca. Stalno komplikujemo jednostavne stvari“, „Pametno dete", "Dečija logika je često daleko sažetija od naše. Pravo u centar“... 

 

 

makonda-tracker