nada se pomirenju

Godinama se svet pita – ŠTA ĆE ONA S NJIM?! Slavnu lepoticu suprug PREVARIO, a sada je očajnički moli za oproštaj

2

Ona je jedna od najlepših žena planete, a ovih dana joj je srce slomljeno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka manekenka i glumica Emili Ratajkovski i filmski producent Sebastijan Ber Meklard navodno su stavili tačku na svoj brak.


Kako piše Page Six, izvor blizak paru rekao je da je Emili ta koja će podneti zahtev za razvod, i to jer je prevarena.


Da, prevario ju je. On je preljubnik. Odvratno – rekao je izvor.

 

Nije otkriveno ko je žena s kojom je Meklard bio neveran, ali je manekenka i glumica definitivno prvi put viđena bez burme. Prema najnovijim glasinama, producent i dalje ne odustaje od svog braka s jednom od najlepših Amerikanki.


Sebastijan je preklinje da mu pruži još jednu šansu. To se neće dogoditi jer je istraživala i otkrila još više s***a koja joj je radio iza leđa – istakao je za pomenuti portal neimenovani izvor.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Emili je navodno nervozna jer je verovala da je sa Meklardom imala nešto posebno, a par zajedno ima i bebu po imenu Silvester Apolo, čiji ćemo pol znati kad napuni 18 godina.


Ono što su imali je zaista bilo specijalno. Svi njihovi prijatelji voleli su da ih vide u novinama i na naslovnim stranama. To je bilo prelepo, ali i najlepše veze se, naravno, ponekad završe na ružan način. Ne znam šta je istina o Sebastijanovom ponašanju i ne branim ga, ali znam da se oboje nerviraju. To je tako tužno – dodao je izvor.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Emili Ratajkovski i Sebastijan Ber Meklard su se, podsetimo, upoznali 2018. godine i odmah stupili u vezu, a venčali su se svega dve nedelje od početka zabavljanja! Početkom 2021. godine, dobili su prvo dete, a manekenka je tada sve iznenadila saopštivši da pol neće znati godinama.


Kad moj muž i ja kažemo nekome za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju želimo li dečaka ili devojčicu. Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati sve dok naše dete ne napuni 18 godina i onda će nam ono samo reći — istakla je manekenka i dodala: — Svi se tome smeju.

 


Par je važio za moćan, kreativan i umetničkog duha, a često su bili i na meti ogovaranja. Naime, mnogi Emilini fanovi i pojedinci u holivudskim krugovima verovali su da manekenka, koja se proslavila pojavljivanjem u spotu Robina Tika za pesmu Blurred Lines 2013, može da nađe mnogo atraktivnijeg muškarca.

 

 

makonda-tracker