bez skrivanja

Snimak Monike Beluči o kom danas bruji planeta: Krupan kadar najlepše žene sveta odgovorio na najčešće pitanje o njoj

1

Italijanska boginja lepote Monika Beluči nedavno je proslavila 58. rođendan, a izgleda jednostavno zanosno! Priroda ili hirurgija, pitaju se mnogi, a ovaj snimak je otklonio svaku dilemu

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Italijanska filmska diva Monika Beluči (58) često je na vrhu liste najlepših žena planete, i to decenijama – otkako se prvi put pojavila pred kamerama.


Godine prolaze, a Monika je jednako zanosna kao na početku karijere, a mnogi su primetili da se ona ne podvrgava estetskim operacijama i ubrizgavanju filera.


Kako je u jednom intervjuu pre nekoliko godina izjavila, smatra da su znaci starenja na njenom licu šarmantni. Prvi put je shvatila koliko je ostarila kada je gledala Kusturičin film "Na ml(ij)ečnom putu", ali nije se previše potresla.

 

Primetila sam linije oko očiju i svuda. Deset godina pre toga nisam ih imala. Sada vidim koliko sam se promenila na ekranu. Zbog toga gledam na sebe sa saosećanjem. Nisam rekla: "O, moj, bože, monstruozne su!", ne, mislim da su moje bore šarmantne — rekla je tada Monika.

 

1 / 8 Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Prilikom promocije filma "Spektar", iz serijala o Džejmsu Bondu 2015. godine, mnogi su isticali da je Monika Beluči najstarija "Bondova devojka", a ona u tome nij videla ništa loše.


Ne smeta mi to što me vide kao zrelu ženu. Morati biti takvi kakvi jeste. Možda ću za 10 godina izgledati loše i predomisliti se jer ću imati previše bora. Ali trenutno mi je to sasvim u redu — istakla je tada glumica.


Međutim, iako ona ima vidne bore, mnogi veruju da je Monika ipak poklekla pred čarima estetske hirurgije jer izgleda očaravajuće na kraju šeste decenije života. Sada se na jednoj njenoj fan stranici našao snimak izbliza, na kom imamo priliku da vidimo svaki detalj lica i vrata Monike Beluči.

 

U pitanju je odsečak iz francuske emisije Passage des arts, gde se Italijanka pojavila mnimalno našminkana, a on jasno pokazuje – Monika stari prirodno i jednostavno je očaravajuća!

 


"Još više je volim jer stari prirodno", "Uvek predivna", "Očaravajuća Monika", "Kakva žena!"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker