maksimalan efekat

Mršavicama dodaje obline, punijima skriva višak: Magična haljina Monike Beluči koja može da se nosi sve do leta

0

Najpraktičnija haljina – i za svaki dan, i za posebne prilike, ide i uz štikle i uz ravnu obuću!

foto: Julien Reynaud/ABACA/INSTARimages.com LLC / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Julien Reynaud/ABACA/INSTARimages.com LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Italijanska filmska diva Monika Beluči proteklih godina neguje prepoznatljiv odevni stil, koji je savršena kombinacija elegancije i praktičnosti, a obično bira krojeve koji odgovaraju svakoj ženi.


Proslavljena glumica ovih dana boravi u Francuskoj, gde je na Filmskom festivalu "Limijer" u Lionu premijerno prikazan njen film "Devojka u fontani".

 

Monika uživa u čarima šarmantnog francuskog grada i ne propušta najvažnije projekcije tokom Festivala, a pre nekoliko dana je uslikana tokom snimanja rimejka crno-belog filma "Radnici koji napuštaju fabriku Limijer", prvog u istoriji kinematografije.

 

Monika, koja pretežno nosi crnu boju i vrlo retko odstupa od ove svoje modne opsesije, nakon jednog pojavljivanja u ljubičastom kombinezonu vratila se svojoj omiljenoj boji, i to vrlo praktičnim komadom. Ona je uslikana na ulicama Liona u crnoj haljini ispod kolena, i to modelu na preklop koji savršeno laska njenoj figuri.


Haljine na preklop su, otkako ih je belgijska dizajnerka Dajana fon Firstenberg popularizovala sedamdesetih, najpouzdaniji način da se s lakoćom postigne šik izgled bez previše truda i istakne najlepše na telu.

 

1 / 5 Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Monika se odlučila za model dugih rukava koji se vezuje u predelu struka i labavo pada tako da ističe najlepše na figuri i skriva od pogleda ono što bismo radije sakrili. Njena haljina naglašava kako obline tako i ramena, ali je krasi vrlo jednostavan dizajn i može da se nosi u raznim prilikama i uz različitu obuću.


Italijanska glumica odabrala je da je kombinuje sa crnim čizmama s platformama i visokim štiklama koje potpisuje modna kuća Christian Louboutin, a nosila je i naočare za sunce većih stakala, kao i uvek u dnevnim prilikama.

 

 

makonda-tracker