nije mu odolela

Pre i posle njega – godine samoće: Ovo je JEDINI muškarac koji je osvojio Moniku Beluči nakon razvoda

0

Baš kad je konačno prebolela Vensana Kasela i počela da uživa u samoći, Monika Beluči je upoznala zgodnog Francuza i baš kad je rešila da ga predstavi svetu, rastali su se...

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Italijanska filmska diva i jedna od najlepših žena u istoriji filma Monika Beluči od prvog trenutka kada je stala ispred kamera osvojila je srca publike – posebno njenog muškog dela.


Na njihovu žalost, ona je vrlo brzo nakon što je stekla svetsku slavu, 1996. godine, upoznala francuskog glumca Vensana Kasela, kome je 1999. rekla "da". Par je dobio dve ćerke: Devu i Leoni, a sve je delovalo idilično do 2013, kada su saopštili da se razvode.


Od tada je Monika Beluči uglavnom sama, a javnosti je predstavila samo jednog emotivnog partnera.

 

Naime, italijanska glumica je 2017. upoznala Nikolasa Lefevra, francuskog vajara, slikara i bivšeg manekena, a prvi put se na nekom javnom događaju s njim pojavila tek dve godine kasnije, kada su zajedno došli na reviju modne kuće Chanel.

 

Monika Beluči, Nikolas Lefebr, Nikolas Lefevr
foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Mnogi su komentarisali da je Monika, kao i njen bivši suprug, koji je tada uveliko bio u braku s mladom manekenkom Tinom Kunaki, rešila da proživi drugu mladost kroz novu vezu, budući da je Nikolas 18 godina mađi od nje.


Ljubav i seksualnost su stvar energije, ne godina – rekla je Monika u jednom intervjuu za Guardian dve godine ranije, dok je promovisala Kusturičin film "Na mliječnom putu".


Kada su je 2019. pitali za novog dečka, Monika je rekla samo:


Već neko vreme sam sa istom osobom i sve je odlično. Muškarac s ojim delim život ne bavi se istim poslom kao ja, ali dosta putuje. Njegov način života mu omogućava da razume moj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)


O Lefevru je poznato da živi i radi u Parizu, kao i da u svom radu koristi nekonvencionalne materijale. On preferira da ostane misteriozan, pa se ne zna mnogo o njegovom privatnom životu. Nikolas je vlasnik jedne pariske galerije, a najveći životni udarac doživeo je kada je preminula njegova majka, što se odrazilo na njegov rad i inspirisalo ga da stvara više nego ranije.


Iz jedne ranije veze Lefevr ima ćerku, s kojom ima odličan odnos, a on veruje da je nasledila njegovu umetničku crtu.


Ipak, ispostavilo se da njegovoj ljubavi s Monikom Beluči nije bilo suđeno, a rastali su se već iste godine kada su se prvi put pojavili zajedno. Štaviše, samo četiri meseca kasnije, u julu 2019.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI


Od tada italijanska glumica nije pokazala svetu nijednog svog dečka, a koliko je poznato – ne viđa se ni sa kim. Monika izgleda zadovoljnije nego ikad, a jednom prilikom se, nakon razvoda od Kasela, osvrnula na činjenicu da je sama.


Osećam se tako živo! Sama žena je slobodna žena, a to što sam sama ne znači da sam usamljen, to znači da sam slobodna da budem u vezi ili da ne budem – rekla je ona. – To može da bude strašno, ali i zanimljivo. Setite se samo da su žene, ne tako davno, postojale isključivo u odnosu na svoju vezu s muškarcem.

 

 

 

makonda-tracker