nisu svi oduševljeni

"Ona je PREVIŠE DOBRA za njega!" Bela i porodica Hadid imaju različita mišljenja o vezi lepe Điđi i Leonarda Dikaprija

0

Supermodel Bela Hadid navodno veruje da bi Điđi trebalo da se fokusira na nešto drugo umesto što je dopustila "najvećem holivudskom lovcu na manekenke" da je zavede

foto: EPA-EFE/DJ JOHNSON
foto: EPA-EFE/DJ JOHNSON


Možda je glumac Leonardo Dikaprio san mnogih žena širom sveta, ali ako pitate Belu Hadid – njena sestra Điđi Hadid mogla je da nađe i boljeg dečka!


Još uvek nema zvanične potvrde da je oskarovac, koji je nedavno raskinuo s manekenkom Kamilom Morone, u vezi sa supermodelom Điđi Hadid, ali oni su u više navrata viđeni zajedno, a poznato je da je Leo bio u istom hotelu u kom je Điđi boravila tokom Nedelje mode u Parizu.


Budući da je mlada lepotica veoma bliska sa svojom rođenom sestrom i koleginicom Belom, svi se pitaju kako mlađa od sestara Hadid reaguje na ovu vezu, a strani mediji javljaju da Bela nije oduševljena.

 

Kako izvor blizak sestrama tvrdi, Bela misli da je Điđi "previše dobra" za Leonarda Dikaprija i ne sviđa joj se to što on ide iz veze u vezu.


Način na koji je on skočio na Điđi bez pomisli na svoju bivšu devojku joj je užasan – kaže neimenovani izvor.


Ona brine da će Điđi na kraju viti povređena i posramljena – dodaje.

 

Leonardo Dikaprio
foto: LESE/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela, takođe, misli da njena sestra mora pre svega da se fokusira na svoju ćerku Kaj, koju ima s britanskom muzičkom zvezdom Zejnom Malikom, umesto što je dopustila "najvećem holivudskom lovcu na manekenke" da joj okupira pažnju.


Navodno mlađa sestra Hadid nije jedina kojoj se ne dopada Leonardo – veći deo porodice nije oduševljen ovom Điđinom vezom i jedva čekaju da mu vide leđa. Ranije se, međutim, pisalo da je njihova majka Jolanda zadovoljna zbog ove veze jer će se tako Điđi konačno još više udaljiti od Malika.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Mohameda Hadida, Điđinog i Belinog oca, pitali su krajem septembra šta misli o njenoj vezi s glumcem, a on je tada odgovorio:


Ne komentarišem lične odnose moje ćerke. Ne pitam se ja s kim će se viđati.


Nakon što su se pojavile glasine da se Hadidu ne dopada Leo, on je istakao da nema ništa protiv njega, da je Dikaprio "vrlo ljubazan čovek" i da ga je upoznao pre pet godina. Tada je dodao i da misli da su Điđi i Leonardo samo prijatelji, kao i da se i oni poznaju dugo.
 

 

makonda-tracker