uvek na meti

"Makar joj se obrve slažu s brkovima!" Ova devojka je preko noći postala MODEL, a svi kažu – nek se zahvali roditeljima

0

Najnovija it devojka u svetu mode definitivno nije žena standardne lepote i ne prati nametnuta pravila, ali mnogi idu tako daleko da govore da Ela ništa nije zaslužila

foto: Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ela Emhof (22) sve je poznatija kao uspešna manekenka, ali je šira javnost bolje zna kao ćerku Daglasa Emhofa. To znači da je njena maćeha jedna od najmoćnijih žena planete – Kamala Haris.


Pre nekoliko večeri, Ela je prisustvovala svečanoj dodeli nagrada CFDA Fashion, koje uručuje Savet modnih dizajnera Amerike i koje je tradicionalno okupilo veliki broj poznatih ličnosti.


Crvenim tepihom je prošetala rame uz rame s Irinom Šajk, lepoticama iz porodice Kardašijan-Džener, glumicom Kejti Holms i mnogim drugim poznatim damama.

 

Za ovu priliku Ela je odabrala otmenu crnu haljinu, a došla je u prirodnom izdanju i maltene bez šminke. Ponovo je mnogo pažnje privukla činjenica da je Ela protivnica brijanja pazuha i čupanja obrva, a komentari su mahom negativni.

 

Ela Emhof, Poćerka Kamale Haris
foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Mnogi ističu da manekenki nije mesto na ovakom događaju niti, uopšte, u modnoj industriji i da ona svojim izgledom nema šta da traži pored ruske manekenke Irine Šajk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hunterabrams (@hunterabrams)


"Žao mi je, ali ružna je kao du*e, postala je model isključivo zahvaljujući vezama njenih roditelja", "Postoji 90 odsto šanse da je ovo muškarac", "Sve što joj treba je još harmonika i par naočara da završi transformaciju u Čudnog Ala Jankovića", "Makar joj se obrve slažu s brkovima", "Zašto joj gusenice hodaju iznad očiju?"... neke su od reakcija.


Ela je, inače, nedavno od strane magazina People proglašena modnom ikonom, a njoj se uspeh dogodio preko noći.


"Druga ćerka" Amerike sklopila je ugovor sa čuvenom agencijom IMG Models početkom 2021, malo nakon što je njena maćeha postala potpredsednica Amerike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)


Ivan Bart, predsednik ove agencije, na pitanje zašto je ugovor ponuđen Eli odgovorio je:


Ela komunicira ovaj trenutak u vremenu, ona poseduje drskost i odiše radošću.


Bart je dodao da je, kad je video poćerku Kamale Haris na predsedničkoj inauguraciji u kaputu italijanskog brenda Miu Miu, pomislio kako ona odlično "komunicira s modom".


Kako on dodaje, njegova agencija više se ne vodi polom i konfekcijskim brojem pri odabiru novih modela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)


Ela je, inače, apsolvent njujorške Škole dizajna "Parsons", gde studira likovnu umetnost s fokusom na tekstilu, a The New York Times piše da se proteklih godina više puta okušala kao model.


Ona je priznala da je, kao većina mladih devojaka, često kuburila sa samopouzdanjem i da je zastrašujuće ući u svet koji je "hiperfokusiran na izgled" i obećala da će ona biti deo neophodne promene u modnoj industriji.

 

 

makonda-tracker