uhvaćeni

Nasred ulice se prepustili strastima: Pomirio se jedan od najlepših parova u svetu slavnih!

2

Ni u danima najveće sreće nismo ih videli da se ovako ponašaju u javnosti

foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk (36) i američki glumac Bredli Kuper (47), po svemu sudeći, ponovo su par!


Njujorški paparaci često ih uposlednje vreme viđaju zajedno, a juče su uslikani dok su šetali zagrljeni, dok je lepa Ruskinja u jednom trenutku počela da dodiruje zadnjicu atraktivnog glumca.

Pre nekoliko dana, Irina je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj sedi u krilu Bredliju Kuperu, maskiranom u džinovskog medveda, zbog čega su se već pojavile spekulacije da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

 

Irina Šajk
foto: irinashayk, Instagram

Par je bio u vezi od 2015. do 2019. godine, a u martu 2017. godine dobili su ćerku Leu de Senu.


Bredli i Irina u više navrata su pohvalno govorili jedno o drugom nakon raskida, a poznata lepotica često hvali svog bivšeg (i sadašnjeg?) jer je divan otac.


Sam je odveo Leu na dvonedeljni odmor. Nijednom nisam morala da ih zovem. On je vrlo posvećen i snalažljiv tata, a dadilja mu nije potrebna – ispričala je u jednom intervjuu.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Bredli i ja smo strogi kao roditelji. Dosledno je vaspitavamo. Čim završi s jelom, Lea ustaje, uzima tanjir i kaže "hvala". Ništa ne dobija bez "molim" i "hvala". Ima mnogo igračaka. Ja sam kao mala imala jednu lutku, a i dalje je imam – rekla je ona.


Ona je istakla da su Bredli i ona ravnopravni roditelji koji potpuno dele starateljstvo nad ćerkom.


Ne razumem izraz podeljeno roditeljstvo. Kad sam s njom, 100% sam majka, a Bredli je 100% tata kad je s njom – izjavila je svojevremeno.

 

 

makonda-tracker