ogroman uspeh

NETIPIČNA LEPOTA I KAPUT S INAUGURACIJE SU KRIVI ZA SVE: Poćerka Kamale Haris postaje MODEL — rame uz rame s najlepšim!

6

"Druga ćerka" Amerike uskoro će stati pored najlepših žena planete i vodećih svetskih supermodela kao što su Điđi Hadid i Karli Klos

foto: Instagram
foto: Instagram

Ela Emhof (21), ćerka Daglasa Emhofa i poćerka nove američke potpredsednice Kamale Haris, potpisala je, kako tamošnji mediji javljaju, unosan ugovor sa čuvenom agencijom IMG Models. Pored nje, nova manekenka ove agencije biće i Amanda Gorman (22), mlada pesnikinja koja je učestovala u inauguraciji novog predsednika SAD Džozefa Bajdena.

 


Njih dve time su se pridružile najvećim modelima današnjice kao što su Điđi i Bela Hadid, Barbara Palvin, Karli Klos i mnoge druge.

 


Ivan Bart, predsednik ove agencije je na pitanje zašto je ugovor ponuđen Eli odgovorio:


Ela komunicira ovaj trenutak u vremenu, ona poseduje drskost i odiše radošću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)


Bart je dodao da je, kad je video poćerku Kamale Haris na predsedničkoj inauguraciji u kaputu italijanskog brenda Miu Miu, pomislio kako ona odlično "komunicira s modom".

 

 

Kako on dodaje, njegova agencija više se ne vodi polom i konfekcijskim brojem pri odabiru novih modela.


Ela je, inače, apsolvent njujorške Škole dizajna "Parsons", gde studira likovnu umetnost s fokusom na tekstilu, a The New York Times piše da se proteklih godina više puta okušala kao model.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)

 

Ona je priznala da je, kao većina mladih devojaka, često kuburila sa samopouzdanjem i da je zastrašujuće ući u svet koji je "hiperfokusiran na izgled" i obećala da će ona biti deo neophodne promene u modnoj industriji.

 

 

makonda-tracker