blistaju!

Šta će mu reći devojka? Bredli Kuper i Irina Šajk zagrljeni na letovanju, a destinacija je neverovatna

2

Baš kada je izgledalo kao da Bredliju Kuperu ponovo cvetaju ruže u ljubavi posle raskida s Irinom Šajk, glumac i Ruskinja su ponovo viđeni zajedno...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk (36) ovih dana uživa u pomalo neuobičajenom odmoru.


Ona se, naime, uputila na Bahame, gde je očito najviše vremena provela na Plaži svinja, kutku arhipelaga Eksuma, poznatoj po tome što su jedini stanovnici obližnjeg ostrvceta – svinje. Dvadesetak ovih životinja svetski su poznata atrakcija, a one uživaju u brčkanju i šetnji prirodom i rado provode vreme s oduševljenim turistima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)


Irina je fotografijama svojih novih četvoronožnih prijatelja preplavila svoj profil na društvenoj mreži Instagram, na kom obično viđamo slavnu lepoticu u skupocenoj odeći i trenutke iz njenih novih kampanja. Na fotografijama se, međutim, našao još neko: njen bivši verenik Bredli Kuper (47).

 

Poznati glumac i otac Irinine ćerke Lee de Sene očito letuje sa Šajkovom, a nekadašnji par podelio je fotogragrafiju na kojoj ih vidimo u izdanjima za plažu, zagrljene, dok Bredli sipa vodu u pojilo.

 

Irina Šajk, Bredli Kuper
foto: Instagram

Irina je podelila ovaj trenutak između mnogih srećnih momenata s odmora, a u opisu je istakla emodži u obliku srca.


To je odmah podstaklo glasine da su se Leini roditelji pomirili, tri godine nakon što su se rastali.


Mnogi se pitaju kako je ovo reagovala Bredlijeva devojka Huma Abedin (45), najbliža pomoćnica nekadašnje prve dame, državne sekretarke i kandidatkinje za predsednicu Amerike Hilari Klinton.


Mediji su u julu saznali da je Kuper već neko vreme u vezi s Abedinovom, kao i da ih je upoznala urednica magazina Vogue Ana Vintur.

 

1 / 6 Foto: EPA/GARY HE


Ana se igrala provodadžije. Ona je Bredlijeva prijateljica, a obožava Humu — istakao je izvor blizak glumcu. — Bredli izlazi sa Humom već nekoliko meseci, a oboje to kriju. Raskinuo je s koleginicom Dajanom Agron i odmah počeo da se viđa sa Humom.


Navodno Huma daje sve od sebe da sakrije ko je ukrao njeno srce, pa je čak i najbližim prijateljima rekla samo da ima dečka i nije im otkrila njegov identitet.


Oni su savršeni jedno za drugo — smatra izvor.

 

Bredli i Irina su, inače, ostali sjajni prijatelji nakon rastanka, zajedno brinu o svojoj ćerki, a više puta su viđeni kako šetaju porodično Njujorkom, dok su jednom prilikom uslikani kako se drže za ruke dok s njima nije bila mala Lea.

 

 

makonda-tracker