ni nalik irini šajk

Ona je NOVA DEVOJKA Bredlija Kupera! Bila je devica do 32. godine, a bivši muž je njoj i Hilari Klinton UNIŠTIO ŽIVOT

0

Kako javljaju američki mediji, holivudski glumac Bredli Kuper u prvoj je ozbiljnoj vezi nakon rastanka od ruske manekenke Irine Šajk, s kojom ima ćerku

foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američki glumac Bredli Kuper (47) ima iza sebe jedan kratak brak i mnogo ljubavnih veza, a najveća je bila ona s manekenkom Irinom Šajk, s kojom ima ćerku Leu de Senu.


Nakon četiri godine ljubavi, Bredli i Irina su se rastali 2019. godine, a od tada imaju izuzetan odnos — toliko se dobro slažu da su njujorški paparaci više puta uslikali Ruskinju kako izlazi i z njegovog stana, a u jednom trenutku su čak šetali držeći se za ruke.

 

Zbog toga se stalno spekuliše da se par pomirio, ali sada stižu vesti da je Bredli srećno zaljubljen u drugu ženu, takođe poznatu američkoj javnosti.


Prema pisanju portal Page Six, nova devojka Bredlija Kupera je političarka indijsko-pakistanskog porekla Huma Abedin (45), najbliža pomoćnica nekadašnje prve dame, državne sekretarke i kandidatkinje za predsednicu Amerike.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Par je navodno upoznala Ana Vintur, urednica magazina "Vog".


Ana se igrala provodadžije. Ona je Bredlijeva prijateljica, a obožava Humu — istakao je izvor blizak glumcu.


Kako je dodao drugi izvor, ova veza traje već neko vreme, a tek sada je otkriveno da se donedavno Bredli Kuper viđao s glumicom Dajanom Agron.


Bredli izlazi sa Humom već nekoliko meseci, a oboje to kriju. Raskinuo je s koleginicom Dajanom Agron i odmah počeo da se viđa sa Humom — objasnio je neimenovani izvor.

 

Huma Abedin
foto: EPA/GARY HE


Navodno Huma daje sve od sebe da sakrije ko je ukrao njeno srce, pa je čak i najbližim prijateljima rekla samo da ima dečka i nije im otkrila njegov identitet.


Oni su savršeni jedno za drugo — smatra izvor.


Huma Abedin je, inače, u novembru prošle godine objavila svoje memoare "Both/And: A Life in Many Worlds", u kojima je podelila zanimljive pojedinosti o svom životu. Ona je, naime, veoma religiozna muslimanka, pa je nevinost čuvala sve do 32. godine, kada se udala za Entonija Vajnera, američkog demokratu koji je 12 godina zastupao okrug savezne države Njujork u Kongresu.

 

Huma Abedin
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Ovo mesto napustio je nakon skandala: dok je Huma bila u drugom stanju, Vajner je putem Tvitera slao ženama neprimerene fotografije i poruke.

 

To je nepovratno narušilo njegovu reputaciju feministe i borca za prava zlostavljanih žena, zbog čega je 2011. godine dao ostavku u Kongresu.
Pet godina kasnije, on je ponovo uhvaćen kako šalje vulgarnosti ženama, a jednoj je čak poslao svoju golišavu fotografiju, i to u trenutku dok je ležao u krevetu sa sa svojim i Huminim sinom. Ubrzo potom, Njujork tajms se javio da se par razvodi.


Nakon dugog i bolnog razmatranja i rada na svom braku, rešila sam da se razdvojim od svog supruga. Entoni i ja ćemo ostati posvećeni tome da činimo najbolje za našeg sina, koji je svetlo naših života — istakla je tada Huma.

 

Huma Abedin
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Odmah potom, pojavile su se tvrde da je Vajner slao neprimerene poruke petnaestogodišnjoj devojčici, a njegovi uređaji za komunikaciju su oduzeti tokom istrage. Na njegovom laptopu tada su pronađeni kontroverzni i-mejlovi koje je Hilari Klinton slala s privatne adrese umesto zaštićene, što je dovelo do pokretanja istrage 11 dana pre predsedničkih izbora, a Klintonova navodno veruje da je to glavni razlog što je izgubila od Donalda Trampa.

 

U svakom slučaju, Vajner je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od 21 do 27 meseci, koju je on odslužio i na slobodi je od 2019. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POLITICO (@politico)

 

 

makonda-tracker