delotvorno

Jednostavno je, sve već imate u kući! Zahvaljujući ovom triku Irina Šajk nikad nema podočnjake i crne kolutove oko očiju

0

Da bi uvek izgledala sveže i odmorno, lepa Ruskinja primenjuje moćnu caku

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznate dame se na razne načine dovijaju kako bi uvek izgledale sveže i negovano. Podočnjaci i tamni kolutovi su nešto što smeta svakoj ženi.

 

Da bi se oni predupredili potrebno je da se vodi, koliko toliko zdrav život. Tu se pre svega misli na dovoljno sna, hidrataciju organizma, ali i na izbegavanje jake, masne i začinjene hrane koja sadrži mnogo soli.

 

 

Ukoliko se trudite da sve ovo sprovedete u delo, a opet imate podočnjake i tamne kolutove, postoji način da ih se rešite i to na jednostavan i lak način.

 

Postoji više metoda, a jednu od njih koristi i sama Irina Šajk.

 

Ona je jednom prilikom otkrila da kada na svom licu primeti tamne kolutove i podočnjake jednostavno ode do zamrzivača i iz njega izvadi kockicu leda. Potom je laganim kružnim pokretima natrlja oko očiju, u predelu koje je otčeno.

 

Podočnjaci
foto: Shutterstock / Vladimir Gjorgiev

 

Postupak ponavlja nekoliko puta, ali samo onoliko koliko joj je prijatno hladno. Ne treba preterivati u dužini držanja kockice leda, već postupak treba ponavljati više puta.

 

Već nakon 5,6 minuta podočnjaci su vidno manji, a tamne mrlje svetlije.

 

Osim ovog, postoji još jedan način da se rešite ove neprijatnosti, a to je da malu kašiku stavite na nekoliko minuta u zamrzivač. Nakon što je izvadite lagano je pritisnite na područje gde imate otok i držite par sekundi.

 

Ponavljajte postupak sve dok se podočnjaci ne smanje ili dok se kašika ne zgreje od toplote tela.

 

 

makonda-tracker