da li ste znali?

Slavni glumac ga je gurnuo na put ka ozdravljenju: Bredli Kuper otkrio NAJMRAČNIJE TAJNE iz ranih dvadesetih godina

0

Bredli Kuper je jedan od najtraženijih glumaca Holivuda, a zasigurno i jedan od najpoželjnijih neženja.

foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bredli Kuper je poznat po mnogobrojnim ulogama, ali i šarmu koji poseduje, pa je tako uvek glavna tema i jedan od najpoželjnijih muškaraca, naročito odkad je slobodan.

 

Nije retkost da holivudske zvezde govore o svojim unutrašnjim borbama, ali opet nije ni tako veliki broj njih koji bi progovorili o životnim problemima i zavisnostima sa kojima su se borili.

 

Upravo je Bredli Kuper rešio da podeli sa medijima svoju priču i ohrabri mnoge da ne gube nadu i nastave da se bore. 

 

On je početkom 2003. napustio čuvenu seriju Alias koja je, između ostalog, proslavila Dženifer Garner, a razlog njegovog odlaska je tema i njegove ispovesti i borbe. Glumac je u jednom podkastu otkrio sve o svojoj zavisnosti od droge i alkohola.

 

- Bio sam izgubljen i zavisan od kokaina, a i povredio sam svoju ahilovu petu odmah nakon što sam dobio otkaz/dao otkaz u Aliasu. Dobro u svemu je što mi se to događalo kada sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspeo kada sam snimio reklamu za Wendy's, no jednostavno se nisam osećao dobro da se zbog 'Aliasa' preselim u Los Angeles. Bilo je kao da sam se vratio u srednju školu - nisu me puštali niti u jedan klub, niti me je ijedna devojka primećivala. Ukratko, bio sam totalno depresivan - započeo je Kuper.

 

Glumac je istakao da je na neki način srećan jer je sve to prošao pre nego što je postao slavan. On je dodao i da je najzaslužniji za njegovo ozdravljenje, njegov prijatelj Vil Arnet, nakon što je na jednom okupljanju Kuper počeo da se ponaša nekontrolisano.

 

1 / 10 Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

- Tad sam prvi put „povezao" da imam problema, konkretno zbog droge i alkohola. Arnet i ja smo se bili našli „čelo o čelo" zbog mog ponašanja. Rizikovao je i napravio prvi korak. On je bio taj koji je poveo ozbiljan razgovor sa mnom, niko drugi ranije nije. Gotovo me je gurnuo na put ka ozdravljenju - iskren je bio glumac.

 

Podsetimo, Bredli Kuper i Irina Šajk su bili u četvorogodišnjoj vezi koju su raskinuli 2019. godine, ali su zbog ćerke, koju zajedno odgajaju, ostali u prijateljskim odnosima.

 

 

 

makonda-tracker