medijska bomba!

On ne skida smešak, ona ne pušta njegovu ruku: Pomirili se Irina Šajk i Bredli Kuper?

0

Dve godine nakon što su raskinuli, roditelje male Lee de Sene s vremena na vreme viđamo zajedno, ali nikad nisu izgledali ovako blisko. Štaviše, glumac Bredli Kuper i manekenka Irina Šajk delovali su kao bilo koji zaljubljeni par tokom jutrošnje šetnje u Njujorku!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši partneri zajedno brinu o ćerki i jedno o drugom govore kao o najvažnijim prijateljima u životu, ali njihove najnovije fotografije sugerišu da ipak između njih (ponovo) postoji nešto više!


Ruska manekenka Irina Šajk (34) viđena je jutros u Njujorku kada je izašla na doručak s bivšim verenikom i proslavljenim holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom (46), s kojim ima ćerku Leu (4).

 

Par je šetao razgovarajući, a dok je Irininino lice bilo skriveno iza zaštitne maske i naočara za sunce, Bredli nije uspevao da sakrije osmeh i odlično raspoloženje, kao ni toliko uživa u društvu mame svoje ćerkice. Šajkova je držala Kupera pod ruku dok su šetali Vest Vilidžom, a par je izgledao vrlo opušteno zajedno.

Oboje su odabrali smart causal izgled, a dok je glumac nosio tanke farmerke i kratak kaput, Irina je izgledala zanosno u maksi kaputu crne boje, storžoj beloj košulji i crnim pantalonama širokih nogavica. Oboje su se očito računali da će dugo šetati zajedno, pošto su se opredelili za patike, a Irina je odabrala masivne patike za trčanje modne kuće Burberry, čije je zaštitno lice, kao i crnu tašnicu Olympia istog ovog brenda.

Bredli Kuper i Irina Šajk proveli su zajedno četiri godine i dobili ćerku Leu de Senu, ali su se pre dve godine rastali i izdali zvanično saopštenje da više nisu zajedno, uz molbu medijima da poštuju njihovu privatnost. Par je bio veren, ali nikada nije stigao do matičara, a nakon raskida nastavili su da neguju svoj odnos, pa smo ih više puta videli u igri sa ćerkom. Iako preferiraju da ne dele svoju intimu sa svetom, u retkim situacijama kada su pominjali jedno drugo posle raskida, pričali su samo najlepše, a Irina je više puta istakla da njena ćerka ima najboljeg tatu na svetu. Kako ona ističe, smeta joj kada mediji pišu da su Bredli i ona "koroditelji".


Nikad nisam razumela pojam "koroditeljstvo". Kad sam sa ćerkom, ja sam sto posto njena majka, kad je sa ocem on je sto posto njen otac. Koroditeljstvo je roditeljstvo — objasnila je Šajkova.


Irina svog bivšeg verenika i Leinog oca opisala kao "neverovatnog tatu", ali nije želela previše da priča o njemu.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Moja prošla veza je nešto što pripada meni, to je privatno. To je deo mog unutrašnjeg "ja" koji ne želim da odajem — istakla je manekenka, koja je posle njihovih nedavnih letovanja pohvalila glumca jer ne koristi uslude dadilje kada je sam sa ćerkom.


Sam je odveo Leu na dvonedeljni odmor. Nijednom nisam morala da ih zovem. On je vrlo posvećen i snalažljiv tata, a dadilja mu nije potrebna — rekla je krajem leta lepa Ruskinja. — Bredli i ja smo strogi kao roditelji. Dosledno je vaspitavamo. Čim završi s jelom, Lea ustaje, uzima tanjir i kaže "hvala". Ništa ne dobija bez "molim" i "hvala". Ima mnogo igračaka. Ja sam kao mala imala jednu lutku, a i dalje je imam.
 

Tokom spekulacija da je Irina Šajk u vezi s reperom Kanjeom Vestom, koje su tokom proleća i leta preplavile medije, pisalo se da Bredli nije bio oduševljen.

 

Pitanje je trenutka kada će se to odraziti na život njegove ćerke Lee. Bredli je veoma zaštitnički nastrojen kada je njegova ćerka u pitanju — rekao je izvor blizak holivudskom glumcu. Zato se on, tvrdio je neimenovani izvor, "nadao da će ova veza brzo propasti". 

 

I želja mu se ispunila!

 

 

 

makonda-tracker