"Tukao me je stalno"

Šminkom krila modrice, ubedio ju je da zaslužuje batine: Strašna sudbina slatke devojčice koji znamo iz čuvenog filma

0

Proslavila se kao mala slatka devojčica u holivudskom hitu, a sada je skupila snage i progovorila o zlostavljanju i nasilju koje je doživljavala

 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Za glumicu Ebigejl Breslin svi smo čuli kada je kao devojčica osvojila srca publike širom sveta naslovnom rolom u čuvenom hit filmu "Mala Mis Sanšajn". Posle takvog uspeha svi su joj predviđali uspon do neslućenih visina na holivudskom brdu. Na žalost, ona nije ispunila očekivanja, iako se i dalje bavi istim poslom, samo ne baš istom tematikom. Sada je više u naučno-fantastičnoj sferi.  

Mala slatka devojčica iz "Mala Miss Sunshine" danas nije više tako malo i ima 26 godina. Međutim, kako je objavila na Instagramu, tokom života prošla je kroz dosta trnja i trauma. 

 

Breslinova je otkrila je da je pune dve godine bila u vezi sa momkom koji ju je zlostavljao i ponižavao na sve načine. Tu je bilo, kako kaže, i fizičkog i psihičkog i emocionalnog zlostavljanja.

- Bila sam u jako okrutnoj, zlostavljačkoj vezi skoro dve godine. Sve je na početku bilo divno, bila sam tako zaljubljena. Nažalost, moj tadašnji momak je iskoristio moju naivnost, pa je ubrzo postao veoma veoma nasilan. Tukao me je  svakog dana! Zaključavao u sobu kad mu se prohte i još me je terao da se pravim da je sve u redu. Danima sam skrivala povrede po telu od komšija i prijatelja - podsetila se glumica svoje strašne traume.

 

Ona je, iz straha od nasilnika, uvek krile masnice i modrice koje je imala po telu i licu. Zbog toga niko od komšija, poznanika i prijatelja nije lako mogao da primeti da tu nešto nije i redu. 

- Koristila sam korektor i jako debeli sloj pudera da sakrijem modrice po telu i licu. Bojala sam ga se mnogo, ali sam shvatila da su najgore povrede ipak bile one psihološke, a ne fizičke. Uništio mi je samopoštovanje i vređao me stalno. Osećala sam se jako loše i slomljeno u svakom smislu. Mislila sam da nisam ljubavi, da sam ružna i nevoljena od strane svih. Ubedio me je da zaslužujem da me tuče i ugnjetava - priča dalje u svojoj potresnoj ispovesti Ebigejl.

 

Srećom, uz pomoć prijatelja i porodice uspela je da se izvuče iz kandži nasilnika i danas je srećno zaljubljena. Uživa u vezi sa Ajrom Kanjanskijem, za koga je i verena. 

- Sada sam srećna, zdrava osoba, ali i dalje imam loše i bolne trenutke. Imam PTSP i nekad sanjam neprijatne snove i budim se u panici. Još uvek se oporavljam od svojih trauma. Nisu u potpunosti prošle  - napisala je Ebigejl u svojoj objavi na društvenim mrežama.

 

Inače, ovu glumicu smo, između ostalih, imali prilike da vidimo i u filmovima poput „Nova godina u Njujorku“, „Zombilend“, „Avgust u okrugu Osejž“, „Poziv“... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker