nemilosrdan

Slomio joj je srce na NAJGORI NAČIN, a onda joj dao sramnu ponudu: Poznati bogataš suprugu zamenio 32 godine mlađom

0

Posle 21 godine braka, milijarder je sreću pronašao s mladom influenserkom, a kraj ove drame se ne nazire

foto: ROB RICH / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: ROB RICH / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznati američki biznismen i investitor Džon Polson (66), čije je bogatstvo procenjeno na 4,2 milijarde dolara, ovih dana je u centru pažnje medija iz razloga koji nemaju veze s njegovim brojnim uspešnim poslovima.


Kako je otkriveno, on je izgubio razum zbog 32 godine mlađe influenserke i nutricionistkinje Aline de Almeide, dok je još uvek u braku.

 

On je od 2000. godine oženjen Dženi Zaharijom, rumunskom emigrantkinjom s kojom ima ćerke Žizel i Danijel. Nakon više godina srećnog života u luksuznoj kući na Menhetnu vrednoj 14,7 miliona dolara, Džon Polson se prošle godine iselio i započeo zajednički život sa svojom novom devojkom, tvrde strani mediji.

 


Kako oni pišu, Polson uživa sa 32 godine mlađom lepoticom u glamuroznom stanu na Petoj aveniji, a navodno je neko vreme varao svoju suprugu s njom. Biznismen i influenserka ni u jednom trenutku nisu krili svoju ljubav i sreću, pa se često pojavljuju za jedno na gala večerama i skupovima slavnih, a često putuju.

 

Iako na Alininoj ruci još uvek ne sija prsten, ona smatra da je to neizbežno.

 


On želi da imamo bebu i definitivno ćemo se venčati – poverila se De Almeida prijateljima, pišu američki portali.

 


Da sve bude još teže supruzi poznatog bogataša, ona i njihova porodica saznali su za razvod – iz medija! Nakon što se Polson iselio, mediji su uveliko pisali da se on razvodi od supruge, što Dženi još uvek nije znala pouzdano.

 

Ponizio ju je zbog toga koliko je brzo započela njegova nova veza. Nije bilo obaveštenja, nije bilo ljubaznosti. Krajnje je nepristojno i bez imalo poštovanja to što nije mogao malo da pričeka – rekao je za medije izvor blizak uskoro bivšoj supruzi milijardera.

 

Džon Polson
foto: EPA/JUSTIN LANE

Dženi je, inače, u julu ove godine tužila supruga jer tvrdi da je uspostavio tajni sistem kako bi sakrio svoj novac od nje, a piše se i da je odbila višemilionsku vansudsku nagodbu.


Nažalost, naš brak nije uspeo. Razvodi su i česti i teški. Alina i ja smo presrećni zajedno, a voleo bih da i Dženi pronađe sreću – rekao je Džon nedavno.

 

 

makonda-tracker