pleni lepotom

Nakon nesreće srpska manekenka ostala NEPOKRETNA: Tužila milijardera, a nakon što se oporavila izgleda OVAKO (FOTO)

0

Jedan dan uživanja i avanture pretvorio se u pakao koji joj je bilo teško da preživi

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata srpska manekenka Simona Andrejić pre tri godine doživela je nesreću na imanju milijardera Čina Čua.

 

Ona je pala sa zip lajna i tom prilikom zadobila ozbiljne povrede kičme zbog kojih je neko vreme bila u invalidskim kolicima.

 

 

Lekari su joj brzo pružili medicinsku pomoć, a onda je konstantovano je da je na nekoliko mesta polomila karlicu. Ona je odlučila da protiv bogataša podnese višemilionsku tužbu.

 

Manekenka je više meseci bila pod lekarskim nadzorom, a nije mogla samostalno da hoda, pa je koristila kolica. Ipak, efikasna reakcija lekara pomogla joj je da se u potpunosti oporavi.

 

 

Ona se vratila modi i danas je ponovo možemo videti na modnim pistama. Njena karijera krenula je uzlaznom putanjom kada je 2009. godine pobedila na takmičenju Serbian Elite Model Look International.

 

Kao manekenka radila je revije za najpoznatije modne svetske brendove kao što su "Kelvin Klajn", "Dior", "Đanfranko Fere", "Dolče Gabana", "Kristijan Dior", "Lanvin" i druge. Takođe, radila je editorijale za brojne svetske časopise, kao što su Vogue, Elle, Cosmopolitan...

 

 

- Modeling je veoma zahtevan posao. Ukoliko želite vrhunski rezultat morate maksimalno da mu se posvetite. Svaki slobodni trenutak koristim za rad na unapređenju svojih sposobnosti na svim poljima poput učenja, treniranja, a skoro sam počela i sa časovima joge, što mi se veoma dopada. Veliki sam ljubitelj upoznavanja novih kultura i učenja novih jezika. Pored svih obaveza trudim se da ulažem u sebe i na tom polju. Govorim engleski, ruski i usavršavam španski - rekla je u Simona svojevremeno u ona.

 

 

 

 

 

makonda-tracker