4. brak i 4. razvod: Poznati milijarder i 26 godina mlađa slavna manekenka stavili tačku na svoj brak

1

Čovek čije se bogatstvo procenjuje na 17.7 milijardi dolara i slavna manekenka rešili su da se razvedu.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rupert Merdok (91), Australijanac koji u svom vlasništvu ima niz medijskih kuća kao što su The Times, New York Post, Fox news i čuvena glumica i manekenka Džeri Hol, razveli su se i zvanično, a nakon razvoda rešili su da ostanu dobri prijatelji.

 

Zanimljivo je da je Džeri mlađa čak 26 godina, a zahtev za razvod je podnela prošlog meseca usled nepomirljivih razlika koje su među njima.

 

- Džeri Hol i Rupert Merdok finalizovali su svoj razvod. Ostali su dobri prijatelji i žele jedno drugome sve najbolje u životu - pisalo je u zajedničkom saopštenju.

 

Kako se pisalo, slavnoj manekenki je smetalo i to što nema uvid u Rupertovu imovinu i finansije, a pretpostavlja se i da su potpisali predbračni ugovor. Oni su se venčali 2016. godine, a Rupert je tada naglasio da je najsrećniji čovek na svetu.

 

Poznatom milijarderu je ovo četvrti brak i četvrti razvod, a Džeri se nije udavala ranije. Manekenka je bila 22 godina u vezi sa Mikom Džegerom sa kojim ima četvoro dece, dok Merdok iz prethodnih brakova ima šestoro dece.

 

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Davne 1956. se venčao sa nekadašnjom stjuardesom sa kojom je dobio ćerku, a taj brak je potrajao 11 godina. Odmah nakon razvoda, oženio se i drugi put, ali sada novinarkom iz Glazgova, Anom, sa kojom je bio 32 godine u braku i dobio troje dece. Samo 17 dana nakon razvoda od Ane, 1999. godine, oženio je preduzetnicu Vendi Deng sa kojom je bio u braku do 2014. i dobili su dvoje dece. Vendi je mlađa čak 30 godina od njega, a nakon nje usledio je brak sa Džeri Hol.

 

 

makonda-tracker