šuška se

Ručak u Parizu, pa pićence u Njujorku – nerazdvojni su! Bred Pit u vezi s 27 godina mlađom ultrapopularnom lepoticom?

0

Jedna od najlepših žena današnjice osvojila je srce poznatog zavodnika, tvrde mediji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javljaju američki mediji, holivudski glumac Bred Pit (58) i manekenka Emili Ratajkovski (31) viđeni su u Parizu, gde su zajedno ručali, a potom su ih primetili i u jednom kafiću u Njujorku.


Prema pisanju stranih portala, njih dvoje se viđaju već neko vreme i provode mnogo vremena zajedno, a njih dvoje nisu komentarisali ove tvrdnje.


Glasina je najpre potekla od jednog profila na Instagramu koji je poznat po tračevima o poznatim ličnostima za koje se često ispostavi da su istina, i to još pre oko dve nedelje, nakon čega su Bred i Emili viđani zajedno.

 

Nedavno se, inače, šuškalo da Pit ima novu devojku, a izvori bliski njemu su potvrdili da se viđa s nekim, ali su istakli da još uvek nije ozbiljno.

 

On izlazi, ali nije u ozbiljnoj vezi — rekao je anomimni izvor za People.

 

Emili Ratajkovski
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Ovo je vrlo težak trenutak u životu Breda Pita, koji nastavlja borbu za starateljstvo nad decom sa Anđelinom Džoli, a nedavno su se u medijima pojavile fotografije modrica poznate glumice koje joj je on navodno naneo 2016. godine. Isplivali su i detalji njihove svađe koja je prethodila fizičkom napadu.


Prema tvrdnjama Anđeline Džoli u dokumentima u koje su strani mediji imali uvid, glumac je suprugu polivao pivom, odvukao u toalet aviona i udarao u plafon vičući na nju da "sj****a porodicu", gurao ju je, hvatao za vrat, umalo nasrnuo na jedno od njihove dece...

 

Dok su bili u toaletu, navodno je jedno od njihove dece došlo do vrata i pitalo mamu da li je dobro, na šta je Pit rekao: "Ne, nije dobro. Ona uništava ovu porodicu, ona je luda".

 

Bred Pit, bred pit
foto: EPA-EFE/Chris Pizzello / POOL

Kako piše Variety, Anđelina je FBI agentu rekla da je Pit "napao fizički i verbalno" decu i nju tokom putovanja. Ona tvrdi da ju je glumac odveo u toalet, "zgrabio je za glavu" i "pribio uza zid", sve vreme udarao plafon i vikao: "Ti sj*****š ovu porodicu".


Svemu su prisustvovala njihova deca, koja su u tom trenutku bila stara između osam i 15 godina, a nakon što je jedno od njih uvredilo oca, Bred Pit je "izgledao kao da će ga napasti", zbog čega je Anđelina stala između njih, a on ju je ščepao za vrat i gurnuo na sedište.


Što se tiče Emili Ratajovski, ni u njenom životu ovo nije lak trenutak, budući da se trenutno razvodi od producenta Sebastijana Ber-Meklarda. Kako piše Page Six, izvor blizak paru rekao je da je Emili ta koja će podneti zahtev za razvod, i to jer je prevarena.

 

1 / 8 Foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia


Da, prevario ju je. On je preljubnik. Odvratno – rekao je izvor.


Nije otkriveno ko je žena s kojom je Meklard bio neveran, ali je manekenka i glumica definitivno prvi put viđena bez burme. Prema najnovijim glasinama, producent i dalje ne odustaje od svog braka s jednom od najlepših Amerikanki.


Sebastijan je preklinje da mu pruži još jednu šansu. To se neće dogoditi jer je istraživala i otkrila još više s***a koja joj je radio iza leđa – istakao je za pomenuti portal neimenovani izvor.


Budući da je u igru ušao Bred Pit, videćemo kakve su njegove šanse...

 

 

makonda-tracker