zaljubljeni

Svi su sumnjali na vatrenu Kamilu, a zapravo je ona UKRALA SRCE glumca: Ova zanosna brineta je nova devojka Džonija Depa

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Baba Visnja

30-09-2022 08:37h
Kamila nije smela da bude u vezi sa klijentom dok je proces trajao, jer bi izgubila licencu zbog toga. Nakon sto prodje sudjenje i postupak se zavrsi, to je druga prica. Advokat moze da bude u vezi sa klijentom samo ako je to veza koja je postojala pre procesa (muz brani zenu, recimo, ili zena muza).

Advokatica sa kojom je u vezi je engleska advokatica i bila mu je advokat u postupku koji je imao u UK. Inace, treba da budes zesce opaljen mokrom carapom da cujes pricu do najsitnijih detalja koliko je Dzoni ogrezao u alkohol i opijate, i da budes sa njim u vezi. Dzoni jeste sarmantan, ali on je roba sa ogromnom falinkom. Njega su maligani bukvalno razbucali, organizam mu ne funkcionise kako treba. Verujem da mu je i hidraulika otisla davnih dana. OK je da budes drugar sa njime, ocigledno ga celo njegovo okruzenje voli, ali zivotni partner??? Sem para on vise nema sta da ponudi.

Istina, mnoge zene samo to i traze.

Da nema para, Dzonijeva partnerka bila bi krezuba istetovirana kasirka iz supermarketa. Drecavo obojene masne kose sa pletenicama od prekjuce. Medjitim, posto ima para on moze da se slika pored prelepih, negovanih zena. Kazem "da se slika" jer od jahanja tu nema ni mojega.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: