da li ste znali?

Ona je umetnica nestvarne lepote, ali ljubavi je došao kraj: Vitalij Kličko se razvodi nakon 25 godina braka

0

Vitalij Kličko je potvrdio navode da se razvodi od supruge Natalije nakon 25 godina braka i troje dece.

foto: Alexandr Gusev / Zuma Press / Profimedia
foto: Alexandr Gusev / Zuma Press / Profimedia

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko sad i zvanično se razvodi od supruge Natalije, a te vesti je potvrdio za ukrajinski Babel.

 

Odavno se spekulisalo kako ovaj par više ne živi zajedno, osim formalno, naročito kad se uzme u obzir da je Kličko sve vreme u Ukrajini, dok Natalija živi i radi u Berlinu. Inače, Natalija je profesor pevanja, a na svom Instagram profilu često objavljuje i različite detoks programe za mršavljenje.

 

- Odlučili smo to i službeno potvrdili. To je bila obostrana želja. I dalje imamo dobar odnos, poštujemo se, deca su već odrasla, a život ide dalje. Već dugi niz godina imamo različite interese i živote - izjavio je Vitalij.

 

Jednom prilikom kada su spekulacije o razvodu počele, Kličko je sve demantovao, a tokom prvih dana sukoba u Ukrajini, Natalija je objavila video u kom peva na jednom od Vitalijevih mečeva, dok se on još uvek bavio boksom.

 

- Slava našem velikom ukrajinskom narodu - napisala je ona tada.

Par ima troje dece: najmlađi Maksim pogađa školu u Velikoj Britaniji; ćerka Elizabeta-Viktorija studira psihologiju na univerzitetu u Holandiji, a najstariji sin Jegor-Danijel je završio fakultet za biznis i menadžment, te planira postdiplomske studije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @klitschkopanettiere

Vitalij Kličko je jednom prilikom otkrio kako su njegova deca jako izložena javnosti, pa im je savetovao da na društvenim mrežama koriste nadimke i paze na informacije koje dele, zbog specifičnog života njihovog oca.

 

Zanimljiv je način na koji su deca dobijala imena, sin Jegor je dobio ime po majčinom prezimenu Jegorova, ćerka je dobila ime Viktorija jer je Kličko dan ranije nokautom pobedio Lerija Donalda, dok je sin Maksim nazvan po legendarnom nemačkom bokseru Maksu Šmelingu.

 

 

makonda-tracker