ŠTA VI MISLITE?

"Da li bih želela da se moje ćerke udaju za takvog čoveka?": Deniz Ričards o braku sa Čarlijem Šinom i starateljstvu

0

Čarli Šin je veliku popularnost stekao ulogom u seriji Dva i po muškarca, a  njegov privatni život je prepun različitih avantura.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čarli Šin je bio u braku sa Deniz Ričards, sa kojom ima i dve ćerke, Semi i Lolu. Ovaj par se razveo kada je Deniz bila u šestom mesecu trudnoće, a nedavno su kao porodica dospeli u centar pažnje zbog Seminog naloga na mreži OnlyFans, dok je nakon toga i Deniz rešila da pristupi toj platformi.

 

Sada je Deniz rešila da progovori o razvodu sa Šinom i otkrila je kako je od ćerki dugo krila da se njihov otac bori sa zavisnošću, ali da nije sigurna da li im je time učinila medveđu uslugu.

-  Godinama sam se borila s tim, pitala sam se da li bih želela da se moje ćerke udaju za ovakvog čoveka. Bez uvrede za njega, ali mislim da bi on to prihvatio i razumeo ono što govorim. S vremenom su došle u godine u kojima bi im određene osobe rekle određene stvari, a ja sam lagala i pokrivala ga. Sada kada su starije, više su svesnije. Zato kažem da ne znam jesam li im učinila medveđu uslugu kada su bile mlađe - zaključila je Deniz u jednom podkastu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Deniz Ričards i Čarli Šin su bili u braku od 2002. godine, a razveli su se nakon četiri godine. Njihov razvod je obeležila borba za starateljstvo u kojoj je pobedu odneo Šin. Puno starateljstvo nad ćerkama je dodeljeno glumcu, što i ne čudi s obzirom na to da je i njihova starija ćerka Semi otišla od kuće i počela da živi s ocem. Svoj život s majkom je nazvala “paklom bez izlaza”, usled čega je prestala da jede i dobila poremećaj sna, a kasnije je upala i u depresiju sa kojom se bori i danas.

 

 

makonda-tracker