ZA SVE KRIVI BIVŠU ŽENU

On je bio POZNAT PO SKANDALIMA, a sada i ona nastavlja tradiciju: Čarli Šin OČAJAN zbog ćerkinog poteza

0

Čarli Šin je planetarno popularni glumac kog smo zavoleli u sitkomu Dva i po muškarca, a njegov život je prepun turbulencija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čarli Šin danas je na glasu kao jedan od najkontroverznijih glumaca.

Uprkos tome što je bio najplaćeniji TV glumac 2014. godine, Šin je javno priznao kako je potrošio bogatstvo u iznosu od 150 miliona dolara i skoro završio na ulici kao beskućnik dok se bori s brojnim dugovima.

 

Na samom vrhuncu karijere za Čarlija je sve krenulo nizbrdo. Počeo je neprimereno da se ponaša, a nije prošlo dugo vremena pre nego što su ga počeli povezivati s zavisnostima o drogama i alkoholu.

 

Na sve to uticalo je i njegovo priznanje da boluje od HIV-a. Počeo je da gubi poslove, a izbačen je i iz serije u kojoj je tumačio glavnu ulogu.

 

Sada, njegova ćerka Semi Šin iznenađuje javnost, a pomalo i šokira slavnog oca. Naime, 18godišnja Semi je napravila profil na OnlyFans-u i obavestila fanove da će tamo objavljivati dva do tri posta nedeljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sami sheen (@samisheen)

- Ona ima 18 godina i živi s majkom. To se ne bi dogodilo da je pod mojim krovom - rekao je Čarli povodom ove vesti.

 

Glumac je istakao da to ne odobrava, ali pošto ne može da joj zabrani, samo je apelovao da taj profil bude sa stilom i da ne narušava njen integritet. Iznos mesečne pretplate na njen profil je 19,99 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sami sheen (@samisheen)

Na ovu temu se oglasila i njena majka Deniz Ričards koja je istakla da Semi donosi sama svoje odluke i da ona može samo malo da je usmeri.

 

Podsetimo, Čarli Šin i Deniz Ričards su se venčali 2002. godine, međutim razveli su se pre rođenja druge ćerke Lole 2005. 

 

 

makonda-tracker