fanovi u neverici

"Još bih pio da sam ostao sa Dženifer Garner!" Ben Aflek na meti kritika posle komentara o svom braku

2

I ptice na grani znaju da je holivudski glumac Ben Aflek varao koleginicu i nekadašnju suprugu Dženifer Garner i da je poslednje godine njihovog braka proveo u alkoholisanom stanju i za pokeraškim stolom, a sada tvrdi da se tako ponašao jer je bio nezadovoljan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok njegova obnovljena romansa sa Dženifer Lopez (52) cveta, glumac Ben Aflek (49) ne libi se da javno priča o braku sa Dženifer Garner (49).


Bivši par u braku je bio od 2005. do 2018. godine, a Garnerova mu je godinama davala šansu da se promeni i bila spremna da pređe i preko preljube s dadiljom njihove dece. Kako Aflek danas kaže, porocima se odao jer se osećao zatočeno, a na pitanje šta bi bilo da su glumica i on ostali zajedno odgovara:


Verovatno bismo se podavili. Ja bih verovatno i dalje pio — rekao je on u emisiji čuvenog radijskog voditelja Hauarda Sterna. — Delom sam i počeo da pijem jer sam bio zarobljen.

 

On kaže da je želeo da spase brak zbog dece.


Razmišljao sam "Ne mogu da odem zbog dece, ali nisam srećan, pa šta mogu da radim?", pa sam pio flašu viskija dok se ne uspavam na kauču, a ispostavilo se da to nije bilo rešenje — rekao je Ben Aflek.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Par je zajedno dobio troje dece: Vajolet (16), Serafinu (12) i Semjuela (9), a Aflek kaže da su "pokušavali i pokušavali zbog dece", ali da su i Dženifer Garner i on uvideli da daju deci dobar primer kako brak treba da izgleda.
Nakon što je glumac dao ovu izjavu, društvenim mrežama kruže negativni komentari i reakcije jer mnogi veruju da Aflek krivi bivšu suprugu za svoje probleme s alkoholom.


"Ti i ona egocentrična Dženifer Lopez zaslužujete jedno drugo", "Kao i obično Dženifer Garner će pokazati kakva je gospođa i izdići se iznad ovoga, neće ni prokomentarisati ove gluposti", "Kako ga samo nije sramota", "Ovaj čovek je užasan"... neki su od komentara.
 

 

makonda-tracker