(video)

"Šta je smešno, Džejda?" Šokantna reakcija supruge Vila Smita nakon udarca koji je uzburkao svet

1

Jedan video-snimak na kome se vidi Džejda Pinket Smit i njena reakcija nakon šamaranja Krisa Roka uveliko kruži internetom...

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Glumica Džejda Pinket Smit uslikana je u momentu kada je njen suprug Vil Smit udario Krisa Roka na dodeli Oskara. Situacija između dvojice glumaca i sukob koji se odigrao naočigled miliona gledalaca i prisutnih u Dolbi teatru verovatno su bili kulminacija netrpeljivosti koja je tinjala godinama, ali sada je i Džejdina reakcija naišla na kritike javnosti.

 

 

Kako je fizički obračun Vila Smita i Krisa Roka podelio javnost i bacio sva ostala dešavanja večeri u drugi plan, ni danima kasnije ne prestaje da se priča o istom.

 

Podsetimo, kada se Kris neumesno našalio na račun frizure Džejde Pinket Smit, navodno, ne znajući za

njenu borbu s alopecijom, Smit se popeo na binu i udario šamar Roku, pa mu i zapretio da ne pominje njegovu ženu.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE / DAVID SWANSON

 

Međutim, sada se pojavio video-snimak na TikToku i pokazao kako se u  momentu incidenta ponašala Džejda, koja je sada i razljutila javnost.

 

Šta je smešno, Džejda? — zapitali su se mnogi kada su videli kako se glumica smeje nakon što je njen suprug udario šamar Krisu Roku.

 

 

Uz to, društvenim mrežom kruži još jedan video Džejde, snimljen pre dodele, kako ona govori da joj ne smetaju komentari na račun obrijane glave jer je zadovoljna samom sobom.

 

Džejda za sada ćuti, a nakon Oskara se oglasila jedanput, napisaviši da je ovo sezona zaceljivanja.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Smit se javno izvinio Roku dok je preuzimao Oskara za najboljeg glumca, za ulogu u filmu "King Ričard", a naknadno se na Instagramu ponovo izvinio, uz reči da je bio izvan sebe, te da je pogrešio.

 

Akademija je o svemu pokrenula zvaničnu istragu, a Vilu preti i moguće oduzimanje njegovog prvog Oskara.

 

makonda-tracker