srceparajuće

Pre 14 meseci je izgubio LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Slavni glumac ima novu devojku — ali BURMU NE SKIDA

0

Poznati glumac rešio je da nastavi dalje posle najvećeg životnog udarca, ali neguje uspomenu na najlepšu ljubavnu priču svog života

foto: Bradley Collyer / PA Images / Profimedia
foto: Bradley Collyer / PA Images / Profimedia

Britanski glumac Demijan Luis (51) ne želi da skriva da je nastavio dalje nakon tragične smrti supruge, pa je pokazao svoju novu devojku.

 

U pitanju je Alison Moshart (43), američka muzičarka, a par se zajedno pojavio na letnjoj žurki u jednom klubu u Londonu, da bi zatim više puta izašli na javne događaje.


Kako pišu strani mediji, par je za dve nedelje viđen zajedno četiri puta, a Alisonina majka je za MailOnline izjavila da je glumcu i svojoj ćerki dala blagoslov da uživaju u ljubavi.

 

Glumac, inače, i dalje nosi burmu, primetili su strani novinari. Demijanova veza s muzičarkom započela je 14 meseci nakon što je ostao udovac, odnosno nakon što je preminula njegova supruga i čuvena engleska glumica Helen Mekrori.

 

Par je bio zajedno od 2003. godine, kada su se upoznali u londonskom pozorištu Almeida, dok su zajedno radili na jednoj predstavi.


Luis je jednom prilikom objasnio da su oboje mnogo izlazili i provodili se u mladosti, a nakon što su se upoznali izlasci su bili još uzbudljiviji. Kako je ispričao, uživali su u satima i satima džeza, a na internetu se može pronaći mnogo fotografija ovog para kako pleše i kikoće se i, jednostavno, uživa u svakoj zajedničkoj sekundi. Bilo je jasno da je to — to.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Zaprosio sam Helen u Parizu. Pokušao sam to da uradim na Pont Neufu, znojio sam se i rvao se s prstenom u džepu, pa se on zaglavio u kesici, a kad sam ga konačno izvadio grupa japanskih turista nas je okružila kao jato galebova, slikali i trenutak je potpuno uništen — ispričao je Demijan.


Ipak, Helen je rekla "da", a njihova veridba je ostala kao vrlo simpatična anegdota.


Par se venčao 2007. godine, a za svoju godišnjicu su se uvek vraćali na mesto na kojem je sve počelo.

 

Sad vodim Helen u Paris na tri dana, bez dece, svakog februara za godišnjicu. Šetamo po gradu, pijemo roze po barovima... — otkrio je on jednom prilikom.

 

Helen Mekrori, Demijan Luis
foto: Profimedia

Venčanje je bilo intimno — sve je obavljeno u kancelariji, uz svega nekoliko svedoka, a potom su okupili 11-oro zvanica u jednom obližnjem restoranu.


Iako su zbog snimanja često morali da putuju i da budu razdvojeni na različitim strana okeana, par je uvek podržavao jedno drugo i, štaviše, kada bi jedno od njih dvoje oklevalo zbog porodice podrška nije izostajala.

 

Helen Mekrori, Demijan Luis
foto: Profimedia

Tokom pandemije virusa korona, Helen je vodila tešku bitku protiv kancera, a par je njenu borbu čuvao u tajnosti i sve vreme se bavio humanitarnim radom. Demijan i ona prikupili su više od milion dolara kako bi hrana iz britanskih restorana bila dostavljana medicinskom osoblju koje danonoćno radi od početka epidemije.

 

Samo nekoliko sedmica pre nego što je Helen preminula, par je virtuelnim putem gostovao u jednoj emisiji. Nasmejani i optimistični, izgledali su kao i uvek — beskrajno, beskrajno zaljubljeno i srećno. Na pitanje novinarke da li je Helen dobro i ima li prehladu, budući da nije bilo poznato da je bolesna i da nije zvučala najbolje, glumica nasmejala i kroz smeh odgovorila:

 

Ne, imam decu.

 

Helen Mekrori, Demijan Luis
foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker