FOTO

Njenom bratu se ovo nije dopalo: Holivudska diva OBNAŽENA pokazala svoju jutarnju rutinu i zaprepastila Instagram

0

Kejt Hadson intrigira svojom lepotom i šarmom koji su očigledno neprolazni, a sada je pokazala i jutarnju rutinu koja je mnoge iznenadila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Hadson je jedna od popularnijih holivudskih glumica, a njen privatni život je uvek interesantan publici. Ona ima troje dece sa tri muškarca i izgleda fantastično, ne obazirući se na komentare.

 

Da je smela i voli da rizikuje pokazala je i jednom objavom na Instagramu koja je prilično zapanjila fanove, mada su se neki i obradovali.

 

Kejt je privukla pola miliona lajkova jednom objavom u kojoj pokazuje svoju jutarnju rutinu, ali na jako specifičan način. Naime, ona je skinula grudnjak i golo telo prekrila samo kosom, dok je u opis stavila "sunce je izašlo".

Toples Kejt Hadson se mnogima dopao, ali ne i njenom bratu Oliveru koji je u komentar samo stavio kratko "ne".

 

Inače, glumica je izuzetno bliska sa svojim bratom, oni i letuju zajedno, a njihova deca su takođe jako bliska i dosta se druže.

 

Nedavno je majka Kejt Hadson, Goldi Hon, otkrila tajnu glumičinog lepog i negovanog lica, a sve se krije u tome da kožu nikako ne tretirate teškim proizvodima i da ujutru čistite lice isključivo vodom.

 

 

makonda-tracker