ljubav nema granice

Zli jezici je zovu "najružnija srećnica": Hju Džekmen NIKAD ZGODNIJI prošetao sa ženom koju voli već 26 godina (FOTO)

0

On je nekada veliki zavodnik i jedan od najlepših muškaraca Holivuda, a ona je starija od njega 13 godina i njih dvoje uživaju u braku još od 1996. godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hju Džekmen i Debora Li Furnes su, iako se trude da sakriju svoj privatni život, vrlo često tema medija, a njihovu sreću ništa ne može poremetiti.

 

Oni su često i tema zluradih komentara kada se pojave u javnosti, ali njihovoj idili ne smeta ništa. Ovog puta, poznati holivudski par je uslikan u običnoj šetnji i delovali su jako srećno.

 

Hju je uvek važio za fatalnog muškarca, pa je njegova veza sa Deborom bila iznenađujuća, s obzirom da su mnogi komentarisali kako je mogao da bude sa  bilo kojom lepoticom iz Holivuda.

Oni su danas roditelji dvoje dece koju su usvojili, a važe i za jedan od najskladinijih parova na javnoj sceni iako su česti komentari kako Debora izgleda kao da mu je mama, a ne supruga, oni i dalje uživaju u svojoj porodičnoj sreći.

 

Hju Džekmen, Debora Li Furnes
foto: Profimedia

- Pre svega najteže je bilo saznanje da supruga i ja ne možemo da imamo biološku decu. Kad je o usvojenoj reč, uz biološku decu želeli smo da usvojimo bar jedno dete, no na kraju smo usvojili dvoje. Kad se postavilo pitanje da li hoćemo da usvojimo dete ili da odemo na vantelesnu oplodnju, nije bilo razmišljanja. Moram reći da, iako je proces usvajanja stvarno bio težak, depresija je odmah nestala i sad smo najsrećniji roditelji našeg 17-godišnjeg Oskara i 12-godišnje Ev. Ne smatram ih usvojenim. Oni su naša deca - ispričao je glumac svojevremeno.

 

Sudeći po poslednjim fotografijama, Hju je i dalje zgodan, poželjan i nasmejan sa ženom koju voli i ne obazire se na negativne komentare.

 

 

makonda-tracker