jednostavan bikini i prirodan izgled

Zna ga od svoje 10. godine, a on zbog nje krši svoja BIZARNA pravila: Devojka Leonarda Dikaprija mami uzdahe na plaži

0

Kamila Morone je svojim prirodnim izgledom privukla pažnju, a sada je napravila drastičnu promenu i od fatalne brinete koja je zavela Dikaprija, postala je riđokosa.

foto: Imagespace / Zuma Press / Profimedia
foto: Imagespace / Zuma Press / Profimedia

Kamila Morone je uslikana na plaži u Malibuu u minijaturnom belom bikiniju koji joj odlično stoji, a ovo je jedna od retkih prilika kada je neko uspeo da je fotografiše. Manekenka je bila sa ocem na plaži i uživala u suncu.

 

Lepa Kamila uživa u ljubavi sa holivudskim zavodnikom Leonardom Dikaprijom, koji je zbog nje izgleda prekršio neka svoja pravila. Naime, fatalno glumca bije glas da ne bira devojku preko 25 godina, a s obzirom da je Kamila sad napunila 25, pitanje je da li će njihova ljubav opstati.

 

Podatak da Dikaprio nikad nije imao devojku stariju od 25 je postao interna šala u Holivudu, međutim, izgleda da će Kamila sve da ih demantuje.

 

Njih dvoje su otpočeli vezu kada je ona imala 19, a on 41 godinu, ali njihovo poznanstvo seže dalje u prošlost. Kamilin očuh je Al Paćino, inače Leov dobar prijatelj, je tako slavni glumac upoznao Kamilu još dok je imala deset godina.

 

1 / 5 Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Na početku veze oni su se često pojavljivali zajedno u javnosti, a kako je odnos postao ozbiljniji, oni su rešili da sačuvaju svoju intimu. Par je 2020. počeo zajednički život, a od tad Kamila skoro nikad nije u medijima, pretpostavlja se da je to zbog ugovora o poverljivosti koji potpisuju sve Leove devojke jer on ne želi da se bilo kakve informacije o njemu iznose drugim ljudima.

 

Razlika u godinama je čest razlog za komentarisanje, s obzirom da je glumac stariji čak 22 godine, ali Kamila je jednom prilikom kratko rekla da bi "svako trebalo da izlazi s kim god želi"

 

 

makonda-tracker