nije očekivala

"Volim ga... SLOMLJENA SAM!" 91-godišnji bogataš ostavio manekenku na BRUTALAN način, a sada je otkriveno i zašto

0

U trenutku dok je čekala supruga, stigla je poruka šokantnog sadržaja...

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema pisanju britanskih medija, medijski magnat Rupert Merdok (91) i američka manekenka i glumica Džeri Hol (65) rastaju se nakon šest godina braka.


Njihovi predstavnici za medije odbili su da komentarišu navode štampe, koja ističe da nema sumnje da se par razvodi.


Kako sada piše Daily Mail, Džeri je skrhana posle još jednog ljubavnog kraha, a suprug joj je odluku o razvodu saopštio na brutalan način — putem mejla, i to u trenutku dok ga je ona čekala u Londonu.

 

Umesto da se sastane sa svojim suprugom, Džeri Hol je dobila mejl koji joj je slomio srce i u kom je Merdok istakao da je s njihovim brakom gotovo i da ubuduće može da mu se obraća isključivo preko advokata.


Još ga volim... Slomljena sam — navodno je Džeri Hol rekla svojim prijateljima.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Prema pisanju stranih medija, manekenka za ovaj rastanak krivi suprugovu decu, koja su navodno unela nesuglasice u njihov odnos.


Sve je, tvrde, počelo sa izbijanjem pandemije virusa korona, kada se manekenka trudila da Merdoka zaštiti po svaku cenu, toliko da je sebe u šali nazivala kovid-policajcem. Milijarderova deca su zato pomislila da Džeri pokušava da udalji oca od njih.

 

Džeri Hol, Rupert Murdok, Rupert Merdok
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mislili su da ga drži podalje od njih. Ona veruje da su oni krivi za raspad braka. Očito nisu imali poverenja u nju — kaže dobro upućen izvor.


Tu je još jedan važan faktor — Merdokovo bogatstvo. Navodno su se Džeri Hol i porodica Ruperta Merdoka pre nekoliko meseci sastali da bi utvrdili šta bi ona mogla da nasledi u slučaju Merdokove eventualne smrti. Par, istina, ima predbračni ugovor, a pojedini članovi milijarderove porodice insistiraju na tome da manekenki ne pripada ni peni više od onoga što je dogovoreno pre venčanja.

 

1 / 3 Foto: GERARD JULIEN/AFP, Profimedia


Džeri je skrhana, ovo je za nju došlo kao grom iz vedra neba. Planirali su da zajedno provedu leto u Londonu, a već sutradan joj je stigao mejl u kom stoji da će ubuduće pričati samo preko advokata — ističe neimenovani izvor.

 

 

makonda-tracker