jezivi detalji

Držao ženu kao ROBINJU, silovao ju je dva dana?! Oskarovac uhapšen nakon šokantnih optužbi

0

Poznati filmadžija našao se u pritvoru nakon što su se protiv njega pojavile gnusne optužbe

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kanadski režiser, scenarista i producent Pol Hegis (69), koji je svojevremeno dve godine zaredom osvojio Oskara, uhapšen je u Italiji.


Kako piše italijanska štampa, žena koja je na aerodromu ostavljena s brojnim teškim povredama policiji je ispričala uznemirujuću priču, a prema njoj — Hegis ju je držao zatočenu u hotelskoj sobi kao robinju i silovao dva dana.

 

Pol Hegis
foto: EPA/PAUL BUCK

Pol Hegis ovih dana boravi u Italiji zbog jednog filmskog festivala, a mediji pišu da je doputovao s "mladom ženom iz inostranstva", kao i da ju je držao zatvorenu i silovao više puta. Navodno joj je naneo brojne povrede, a potom ju je odvezao na aerodrom kako bi je poslao van Italije. Posle svađe, on joj je okrenuo leđa i ostavio ju je samu, a ona se obratila policiji.


Povređena žena trenutno se nalazi u bolnici, dok je Hegis u zadržan u policiji, a njegovi advokati negiraju da se išta od navedenog dogodilo.

 

Pol Hegis
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pol Hegis osvojio je 2004. godine Oskara za film "Devojka od milion dolara", a godinu dana kasnije za "Fatalnu nesreću", za koje je pisao scenario i radio produkciju. Poznat je i po filmovima "Pisma sa Ivo Džime" i "Kazino Rojal".

 

 

makonda-tracker