razlika u godinama im ne smeta

Imao je 18, a ona 41 godinu i odmah su se ZAVOLELI: Veliki holivudski šmeker slavi 10. godišnjicu braka (FOTO)

0

Intrigantan holivudski par je nedavno proslavio desetu godišnjicu braka, a razlika od 23 godine u korist supruge im nije smetala.

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Aron Tejlor Džonson (31) i Sem Tejlor Džonsnon (54) organizovali su romantičnu proslavu povodom godišnjice braka i svima pokazali koliko dobro funkcionišu.

 

Sem je starija od Arona čak 23 godine, a ovaj par se upoznao, sada već davne, 2008. godine, a do danas važe za najstabilniji par na javnoj sceni. Zanimljivo je i da je Aron tada imao svega 18 godina.

 

Glumac i režiserka su na intimnu proslavu pozvali prijatelje i najbližu rodbinu, a oboje su se odlučili za bele kombinacije.

- Juče je najlepši dan, naša 10. godišnjica. Obnovili smo svoje zavete i pred našim najbližim i najdražim prijateljima i porodivom proslavili ljubav i radost. Decenija braka. Bio je to čaroban i nezaboravan dan i sunce nije prestalo da sija. Neverojatno smo blagoslovleni. Semi, ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, moj svet - napisao je Aron ispod objave.

On je istakao i da mu razlika u godinama nikad nije smetala niti ju je ikad osetio, te da se njih dvoje odlično slažu.

 

- Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio - rekao je svojevremeno.

 

Već nakon mesec dana Sem je čekala njihovo prvo dete, dok je Aron isticao da je od početka želeo sa njom decu i dodao da je supruga dosta energičnija od njega.

 

1 / 4 Foto: Johnson / Goff Photos / Profimedia

 

Ovaj skladan par ima dvoje dece, sina i ćerku, dok Sem iz prvog braka ima dve ćerke. Interesantno je i da su prezime napravili kombinacijom, Aron se prezivao Džonson, a Sem Tejlor Vud.

 

 

makonda-tracker