(FOTO)

Ovu haljinu je pre 20 godina OTELA od Kortni Koks i TEK SAD obukla: Dženifer Aniston pozirala u BEZVREMENOM modelu

0

Prijatelji su kultna serija čije junake i danas volimo, a među njima je Rejčel, koju je oživela popularna Dženifer Aniston.

foto: EPA / PAUL BUCK
foto: EPA / PAUL BUCK

Dženifer Aniston je godinama odana najpoznatijem američkom fizeru Krisu Mekmilianu, a upravo on je zaslužan i za njenu prepoznatjivu rejčelku, frizuru koju je imala u seriji Prijatelji.

 

Ovog puta, slavna Dženifer je dodala nove pramenove i skratila kosu, ali to nije ono što je zapalo za oko i oduševilo sve fanove kultne serije i ove glumice.

 

S obzirom na to da je Džen poznata kao dama istančanog ukusa koja se vodi minimalizom i efektnim detaljima, ne čudi što je baš ovako nešto odabrala kao svoju idealnu kombinaciju.

 

Naime, ona je pozirala u haljini staroj 20 godina. Radi se o cvetnoj haljini sa čipkastim detaljima koju je Kortni Koks nosila u osmoj sezoni serije kao Monika Geler.

Sama Dženifer je jednom prilikom rekla kako je pomenutu haljinu bukvalno preotela od Kortni nakon seta serije, ali ju je tek sad premijerno obukla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thisisgemuk

Moramo priznati da bez obzira na godine i haljina i Dženifer izgledaju fantastično, a složićete se da ovakva kreacija može da se nosi i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.

 

 

makonda-tracker