ovo je istina

"Osećam se kao da razočaravam sve": Dženifer Aniston progovorila o SALATI koju je jela na snimanju "Prijatelja"

0

U jednoj emisliji otkrila je sve o jelu koje je najpopularnije na društvenim mrežama. 

foto: EPA / PAUL BUCK
foto: EPA / PAUL BUCK

Glumica Dženifer Aniston progovorila je o višegodišnju temi u vezi sa salatom koju je svakodnevno jela za ručak dok je snimala kultni seriju "Prijatelji".

 

— Žao mi je, osećam se kao da razočaravam sve, ali to nije moja salata — rekla je Aniston za Shape tokom intervjua za Zoom.

 

Izgleda ukusno, ali to nije salata koju sam jela u "Prijateljima".

 

Komentarisanje ovog recepta je počelo kada je glumica Korni Koks rekla za LA Tajms 2010. da je Anistonova jela istu "salatu" svaki dan dok je bila na setu.

 

Ova čuvena salata se sastoji od bulgura, krastavca isečenih na kockice, peršuna, nane, crvenog luka, slanutka, izmrvljenog feta sira i seckanih pistaća — ponovo je preplavila društvene mreže, a mnogi veruju da je recept podelila upravo Dženifer.

 

To, međutim, nije istina. Glumica ne zna odakle je potekao recept, dodajući da ona nikada ne bi imala toliko slanutka u salati, jer kako kaže nije dobro za probavni trakt.

 

 

Njena salata je na setu bila "potpuno drugačija" - sastojala se od iseckane zelene salate, piletine, belanaca, garbanzo pasulja, slanine i osnovnog vinaigreta.

 

— Usredsredite se na to da zaista budete dobri prema sebi, ali takođe dozvolite sebi trenutke uživanja — poručuje Anistonova. 

 

 

 

makonda-tracker