MALI TRIKOVI

Želele biste da imate VITKU figuru poput Dženifer? Anistonova otkriva tajnu, koja je održava u šestoj deceniji

0

Glumica je oličenje lepote, inteligencije i harizmatičnosti, a s godinama je sve voljenija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena glumica koju obožavaju sve generacije, Dženifer Aniston, veoma vodi računa kako o svom fizičkom izgledu, tako i o duhovnom stanju, koji treba da bude u balansu, kako bi čovek isijavao istinskim zadovoljstvom.

 

Iako je ušla u šestu deceniju, glumica izgleda veoma negovano, mladoliko i blistavo, a za to nije zaslužna samo genetika, već i naporni treninzi, odricanja, kao i pravilan način ishrane. No, i Dženifer se ponekad dogodi da u kriznim situacijama uzme komad čipsa, bombonu ili alkoholno piće. Kada nazdravlja to obično čini sa martinijem ili margaritom bez šećera.

 

Kada je reč o vitkoj figuru u srednjim godinama, Anistonova uvek zagovara vežbanje, a ovako ga opisuje.

 

Bred Pit, Dženifer Aniston
foto: Profimedia

 

"Prošle godine imala sam jednu povredu i mogla sam se baviti samo pilatesom koji stvarno volim, ali nedostajalo mi je ono pravo znojenje kada dam sve od sebe. Zato se sada vraćam svojoj 15-15-15 rutini. Potreban mi je taj tip kretanja, pa makar samo skakala po trampolini 10 minuta dnevno."

 

To označava da je u svom domu napravila mini teretanu, pa nakon petnaest minuta vožnje sobnog bicikla, nastavlja sa eliptičnim trenažom i trčanjem na traci.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker