"iznenađenje iz raja"

ZNA KOLIKO JE BILA VEZANA ZA POKOJNOG OCA: Kanje Vest poklonio Kim rođendanski poklon koji nikad neće zaboraviti (VIDEO)

0

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu bila je izuzetno vezana za pokojnog oca, a njen suprug sad joj je omogućio da ga, na neki način, ponovo vidi

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Kim Kardašijan proslavila je prošle nedelje 40. rođendan, a obeležila ga je pažljivo isplaniranim putovanjem na privatno ostrvo sa članovima svoje porodice i prijateljima.


Starleta je dobila mnogo zanimljivih poklona, a mislili smo da ništa ne može da nadmaši "Kimopol", urnebesnu igru o kojoj smo već pisali. Međutim, njen suprug Kanje Vest dao je sve od sebe da joj ulepša slavlje, pa je iznenadio Kim — hologramom njenog pokojnog oca.

 


Kardašijanova je snimak podelila na Instagramu i napisala:


Toliko je realan, iznova i iznova sam ga gledala, puna suza i emocija. Ne mogu da opišem koliko mojim sestrama i meni, mom bratu, mojoj majci, mojim prijateljima znači što smo ovo iskusili zajedno. Hvala ti, Kanje, na uspomeni koju negovati zauvek.


Hologram pokojnog Roberta Kardašijana priča o tome koliko je ponosan na Kimine uspehe, na to što želi da pođe njegovim stopama i postane advokat i na to što je majka četvoro dece. On joj čestita rođendan, pleše uz pesmu koju su Kim i on pevali dok je bila mala i vozio ju je u školu...


Nastavi s onim što radiš, Kimberli. Ti si predivna duša — poručuje on. — Znaj da sam vrlo ponosan na tebe i da sam uvek s tobom.
 

Ovako je to izgledalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Na društvenim mrežama mogu se pročitati komentari da je Kanje ipak preterao i da je poklon pomalo bizaran, dok je mnogo onih koji smatraju da starleta nije mogla da dobije bolji poklon.

 

 

makonda-tracker