LJUBAV NA PRVOM MESTU

Razlika od 23 godine za njih NIJE PREPREKA: Slobodan Ćustić objavio fotografiju sa suprugom i - VOLE SE KAO PRVOG DANA

1

Glumac Slobodan Ćustić trenutno nam je najpoznatiji po ulozi Vukašina u seriji Igra sudbine, a njegovu nesvakidašnju ljubavnu priču malo ko zna.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Slobodan Ćustić u seriji igra strogog, pravičnog i naizgled hladnog čoveka, a da li je takav u stvarnom životu?

 

Glumac uživa u braku sa 23 godine mlađom izabranicom Jelenom i sa njom ima četvoro dece neobičnih imena, sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena i ćerku Zariju.

- Kod Slobodana me je privukla njegova harizma, sloboda i lakoća postojanja i življenja. Snažna, nepokolebljiva volja i veseo duh. Iskre radosti koje su mu stalno tinjale u očima i osmeh koji je uvek imao bez rezerve - rekla je jednom Jelena.

 

Ona se tada osvrnula i na predrasude kojih ima mnogo i česte komentare koje ih prate, ali je dodala da na to ne obraća pažnju.

 

- Predrasude uvek postoje, ljudima ne treba naročit razlog. Razlika u godinama je večita tema, ne samo u našem slučaju, mada je potpuno nejasno zašto. Ljudsko biće je određeno godinama jednako koliko i ulicom u kojoj živi. Voli se čovek, a ne broj. Voli se duša, a ona nema godine. Oni kojima su godine važne, govore o sebi i svojim strahovima, ograničenjima. Slobodanu i ime govori da je - slobodan, a i ja sam osoba bez predrasuda, oslobođena i neopterećena nametnutim “normama” i “pravilima” - iskrena je bila Jelena.

Da ljubav ne poznaje granice i godine, dokazao je još jednom Slobodan koji je objavio fotografiju sa suprugom i kao opis napisao kratko "moja ljubav".

 

 

makonda-tracker